MIZE NETWOK Masternodes – пасивен доход

1
141
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Какво е Mize Network

Mize Network е нова инвестиционна възможност на няколко месеца. Тя предлага нов вид пасивен добив на криптовалути, различен от стандартния PROOF OF WORK алгоритъм, с който сме запознати.

Тук ни се предлага майнинг с Proof of stake алгоритъм. Накратко добивът представлява създаване и конфигуриране на портфейл с точният вид криптовалута. Транзакциите се потвърждават като минават през портфейла ви. Колкото повече монети държите вътре, толкова повече монети ще получавате.

Каква е минималната инвестиция и какви са очакваните доходи

Минималната инвестиция в Mize e 100 евро в Биткойн депозит.

Очакваната възвращаемост е все още под въпрос, тъй като всеки ден начисленията са различни и цените на монетите играят. Във всеки случай за момента това е добра инвестиционна възможност за разлика от облачното копане с proof of work алгоритъм, където навсякъде в момента не се начисляват приходи поради спада в цените на крипто пазара. Реално закупените пакети си изплащат електричеството и след таксата за собствениците на фермите не остава нищо за крайния потребител.

Има опция за реинвест при добити 0.001 биткойн, с които закупуваме още монети, които увеличават доходите ни.

Какви са рисковете

Както във всеки друг бизнес и тук поемаме риск. Основният риск е какво е бъдещето на компанията и няма ли в определен момент да решът да избягат с парите. Естествено поради тази причина те не са единственият ни източник на доходи и ако се случи нещо с някой от проектите, в които участваме, останалите ще компенсират.

Можете да разгледате всички инвестиционни въможности, които предлагаме от ТОЗИ ЛИНК.

 

Реферална система

Рефералната система на майз нетуорк е изобретена по иновативен начин.

Какви са комисионните за подбор на реферали?

От хората, които сме поканили взимаме 5% от началният им депозит.

Всички останали платени комисионни за набиране на персонал се извършват чрез реинвестиране от филиали. PowerNodes също използва остатъчното проследяване на приходите чрез безкористна компенсационна инфраструктура, каквато сме виждали на стандартна пирамида / схема Ponzi .

Unilevel ком план поставя един филиал на върха в екипа ви, а всеки лично присъединил се директно влиза под тях на първото ниво.

След като филиал на ниво 1 донесе нови филиали, те се намират под водещия филиал на ниво 2.

След това филиалите на ниво 2 въвеждат нови филиали и след това се поставят на ниво 3. Unilevel слиза оттук, така нататък и така нататък – за система от безкрайни нива на теория.

Комисионите за нивата се изплащат в проценти от средствата, които са били реинвестирани през деветте нива, както можете да видите по-долу:

ниво 1 (лично назначени филиали) – 3%
нива 2 и 3 – 3%
нива от 4 до 6 – 2%
нива от 7 до 9 – 1%

Какви са остатъчните комисии?

PowerNodes изплаща комисионни на остатъчна база чрез структура на компенсации, която работи като на двоична функция.

Ниво 1 от отбора има две отделни позиции. Ниво 2 на отбора се прави чрез разделяне на първите две позиции на други 2 за 4 общи позиции, по 2 на всеки. ((ПИРАМИДА)

Следващите нива на отбора се правят според нуждите, като всеки от тях има два пъти повече позиции, отколкото предишното ниво.

Всички отворени позиции в екипа ще бъдат запълнени чрез непряко и директно набиране на персонал от филиали. Очевидно няма ограничение колко дълбок бинарен екип може да слезе на нивото.

Обемът на инвестициите се изчислява в края на всеки ден от PowerNodes от двете страни на отбора. Новият изчислен обем се прави на 70% от инвестираните средства в двойния екип всеки ден.

10% от всички съвпадащи средства от по-слабата страна на двоичното са платени на филиалите. Всички средства, останали след изплащането, се прехвърлят на следващия ден.

Възможните печалби от тази реферална система ас ОГРОМНИ тъй като ние сме едни от първите хора в България, присъединиле се в проекта. Вие също можете да станете част от този екип. Целта тук е дългосрочна инвестиция. 

ВАЖНО

Винаги и навсякъде инвестирайте толкова, колкото можете да си позволите да загубите!