Милиардерът инвеститор Тим Дрейпър прогнозира $ 80 трилионa крипто пазар в рамките на 15 години

1
221
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Екстравагантна прогноза за крипто пазара

Милиардерът от рисков капитал и ранен Bitcoin поддръжник Тим Дрейпър е приготвил своята най-екстравагантна прогноза за пазара на криптовалути, предсказвайки, че ще достигне огромна оценка от 80 трилиона долара в рамките на 15 години – приблизително стойността на цялата съществуваща глобална валута .

Извършвайки искането на срещата на Deal Street Asia VC на 11 септември Draper прогнозира бум-бум-бум на цикъла, подобно на еруптивния растеж на интернет индустрията и обясни, че криптовалутите понастоящем са били в началнияси етап на масовото приемане.

Прочетете още: “МЕКСИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪВЕЖДА ЗАКОНИ ЗА КРИПТООБМЕН”

Драпер  заяви :

Интернет започна по същия начин, дойде в големи вълни и след това доста се срина, а след това следващата вълна се концентрира, но много по-голяма и подозирам, че същото ще продължи тук.
Crypt’s Soothsayers

Като един от най-старите ветерани капиталисти на “dot-com boom” с инвестиции в Hotmail, Twitter и Skype, Draper отново потвърди , че обхватът на криптовалутите е много по-широк от този на интернет и ще се разширява далеч над и отвъд, когато революционизира “трилиона доларови пазари “. Той отбеляза :

Интернет се движи след индустрии, които са били 10-100 милиарда щатски долара пазари, криптоповалутите ще отидат след трилион доларови пазари – това са финансите, здравеопазването и застраховането, банковото и инвестиционното банкиране и правителствата.

Мнозина ще видят такива прогнози като радикални, съоснователя на Ethereum, Vitalik Buterin-, който само преди няколко дни заключи, че този растеж е малко вероятнода се случи.

Месеци след закупуването му през 2014 г. на 30 000 Bitcoins, заловени от вече изчезналия копринен път, американският милиардер  каза пред Fox News, че една единица Bitcoin ще надвиши $ 10,000 в рамките на три години. Bitcoin удари фигурата на 28 ноември, само два месеца след крайния срок на Дрейпър.

Съвсем наскоро Драйпър каза през април, че стойността на Bitcoin ще достигне 25 000 долара до края на годината и 250 000 до 2022 г. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ДОХОДИ, КОИТО МОЖЕТЕ ДА СИ ДОКАРАТЕ В СФЕРАТА НА КРИПТОВАЛУТИТЕ ОТ НАШИЯТ РАЗДЕЛ, СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС. 

ХАРЕСАЙТЕ НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА ЗА ОЩЕ КРИПТО НОВИНИ 

ПРЕГЛЕДАЙТЕ ПЛАТЕНИТЕ УСЛУГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ