Кобо- дифузори (аератори)

1
205
Добави коментар
borislava.savovska

Дифузорите представляват пореста, гъвкава мембранна решетка, която обогатява течности с кислород с висока ефективност. Мембраната, от които е направен дифузора е много гъвкава и устойчива, както на механични въздействия, така и на агресивна външна среда. Начинът и плътността на перфориране на мембраната, предпазват от запушване и позволява преминаване на огромно количество малки фини мехурчета, благоприятствайки преноса на кислород.

Приложение: в пречиствателни станции (за аериране на въздуха в пречиствателни станции) за насищане с кислород на водоеми в рибните стопанства. Тръбен дифузор

Дифузорите представляват пореста, гъвкава мембранна решетка, която окислява течности  с висока ефективност.

Мембраната, от които е направен дифузора е много гъвкава и устойчива, както на механични въздействия, така и на агресивна външна среда.

Начинът и плътността на перфориране на мембраната, предпазват от запушване и  позволява преминаване  на огромно количество малки фини мехурчета, благоприятствайки преноса на кислород.

Дифузорите се използват за аерация на водата в инсталациите за биологично пречистване на отпадъчни води или в градинските езера.

  МЕМБРАНЕН ДИФУЗОР KAD 320

Дисковият дифузор представлява  здрава EPDM мембрана, с висока надежност и дълъг живот, поствена в тяло от ABS. Мембраната е ситно перфорирана с отвори под формата на „I“, което дава устойчивост срещу разкъсване и не позволява задържане на отлагания.

Дифузорът се прикрепва към аерираща система със стандартна резба 3/4″.Централната част действа като обретен вентил при липса на подаване на въздух.

Технически параметри:

Диаметър 320мм. Големина на въздушните балончета от 1 до 3мм. Въздушен поток от 50 до 90 л/мин. Работна температура от 0 до 100оС. Ефективна площ на дифузора 0.68м/м2.

Приложение:

в пречиствателни станции (за аериране на въздуха в пречиствателни станции) за насищане с кислород на водоеми в рибните стопанства. МЕМБРАНЕН ДИФУЗОР KAD 250

Дисковият дифузор представлява здрава EPDM мембрана, с висока надежност и дълъг живот, поствена в тяло от ABS. Мембраната е ситно перфорирана с отвори под формата на „I“, което дава устойчивост срещу разкъсване и не позволява задържане на отлагания. Дифузорът се прикрепва към аерираща система със стандартна резба 3/4″.Централната част действа като обретен вентил при липса на подаване на въздух.

Технически параметри:

Диаметър 250мм. Големина на въздушните балончета от 1 до 3мм. Въздушен поток от 25 до 65 л/мин. Работна температура от 0 до 100оС. Ефективна площ на дифузора 0.43м/м2.

Приложение:

в пречиствателни станции (за аериране на въздуха в пречиствателни станции) за насищане с кислород на водоеми в рибните стопанства. МЕМБРАНЕН ДИФУЗОР KAD 80

Дисковият дифузор представлява здрава EPDM мембрана, с висока надежност и дълъг живот. Дифузорът се прикрепва към аерираща система със стандартна резба 1/2″.Централната част действа като обрaтен вентил при липса на подаване на въздух. Технически параметри:

Диаметър 80мм. Десет отвор с размер ф 4мм. Работна температура от 0 до 100оС.

Приложение:

в пречиствателни станции (за аериране на въздуха в пречиствателни станции) за насищане с кислород на водоеми в рибните стопанства. Мембрана за аерация ф63

Дифузорите представляват пореста, гъвкава мембранна решетка, която окислява течности с висока ефективност.  Мембраната, от които е направен дифузора е много гъвкава и устойчива, както на механични въздействия, така и на агресивна външна среда.  Начинът и плътността на перфориране на мембраната, предпазват от запушване и позволява преминаване на огромно количество малки фини мехурчета, благоприятствайки преноса на кислород.  Дифузорите се използват за аерация на водата в инсталациите за биологично пречистване на отпадъчни води или в градинските езера.