Хороскоп за днес -19 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
153
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 19 септември 2018г.:

Овен

Родените в третата декада ще изпитват на гърба си допълнителни натоварвания у дома и на работното място. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате и не се отклонявайте от нея, независимо кой и какви претенции има към вас. Колкото повече поддавате и привеждате гръб, толкова повече ще ви товарят с несвойствени задължения и претенции. Вечерта е заредена с експлозивен емоционален заряд. Внимавайте да не кажете и предприемете нещо, за което ще съжалявате. Ще се наложат ремонти.

Телец

Денят е свързан с традициите и с желанието да направим преустройства у дома и в начина си на живот така както го разбираме и желаем. Енергията ви се усилва. Невъзможното вчера ще стане възможно днес. Използвайте цялата си сила за подобряване условията за работа и учене у дома и на работното място. Направете преустройства, за да се чувствете добре и да си осигурите място за работа и осамотение. Ден на съзидание и градеж. Проблемите ще се решат, но за родените до 1 май утре идват нови рискове и неудобства.

Близнаци

Ден на фонтана от преливаща и трансформираща енергия. Получавате залпово вдъхновение как да решите основните и належащи въпроси и да подобрите условията си на работа и личен живот. Сега е момента да се започнат ремонти на всички нива, да се огледат пропуските в работата и в домашните дела и да се уредят проблемите, които пречат на общата работа и начин на живот. Градете, а не рушете. Намерете време и за активен отдих. Добре е днес да се подновяват тренировки, да се сформират нови екипи и състави.

Рак

Ден на преразпределение на сили, средства и потребности. Родените в третата декада ще изнасят на гърба си по-голямо натоварване и и ще се наложи да изтърпяват претенциите на колеги и близки. С напредването на деня напрежението нараства. Намерете начин да освободите духа от бутилката с работа по важен строителен или бизнес проект. Не се занимавайте с много неща едновременно, вероятни са травми. Тази вечер може да се очакват пикове в емоционалното ни състояние, които ще увеличат дистанциите.

Лъв

Ден за строителни и ремонтни дейности. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, подобрете условията на работа и труд. Тази вечер може да очаквате конфликти, а утре някой може да си тръгне по пътя, ако не вижда тук благоприятно място за развитие. Силите ви бликат като фонтан. Търсите начин и място за изява и реализация. Родените в първата декада ще попаднат в агресивна среда в утрешния ден. Работете в екип, само ако сте шефът. Не се предоверявайте, не споделяйте тайните си източници на сила и новите си идеи.

Дева

Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете и бъдете сигурни, че сте нацелили десетката и сте елиминирали не само конкуренцията, но и вариантите, които са ви неизгодни и вредни. Препоръчва се медитация над собствената карма и родовите предразположения. Родените в третата декада ще намерят начин да укрепят личните и професионални връзки, да направят жестове, които ще привлекат надеждни партньори и клиенти. Ден на тайните източници на сила и пари, може да намерите спонсор.

Везни

Нагнетява се напрежение там, където обещанията не са изпълнени или са спестени пари, време и материали. Очертават се ремонти на ремонтираното и влагане на непредвидени средства в амбициозен проект на близките и децата. Натискът върху вас нараства. До вечерта ще се разменят остри реплики, но в утрешния ден ще прескочите преградите и ограниченията и ще бъдете там, където са личните ви и професионални интереси. През деня може и да не върви, но вечерта чакайте изгодно предложение.

Скорпион

Не пропускайте този ден. Символ е фонтанът от енергия който напомня и за нуждата от духовна самостоятелност. Взимайте самостоятелни решения, за да ви върви работата и да се чувствате доволни от себе си. Ден за ремонти, строителни и довършителни дейности. Разпределете сили, ресурси и време. Не закъснявайте и се приберете навреме тази вечер, когато Луната е на път да образува кармичен кръст с Марс, Уран и Юпитер. Трудно ще избегнете конфликтите, които често се повтарят в семейството и рода ви.

Стрелец

За някой този ден дава възможност да се намери таен или явен източник на пари, а за друг това ще бъде източник на знания, който ще ви помогне да вдигнете нивото. Проучвайте всяко хрумване и идея, търсете допълнителни информации и до края на деня може да сглобите проект, от който ще се печели в бъдеще. Всяка идея е златна, стига да не е изплагиатствана. Не споделяйте вашето, а чуждото се опитайте да придобиете на ниска цена. В момента традиционното се котира повече, а и ще ви спести средства и усилия. Вечерта е рискова.

Козирог

Родените в третата декада излизат с едни гърди напред в работата, докато другите действат в полето на любовта. Очертава се скучен ден, за ремонти и преустройства отреден. Крайно време е да се довърши започнатото, за да се освободят ресурси и потенциал за новите начинания. Ако не се концентирате върху поставените от шефовете и половинката задачи ще си имате неприятности вечерта. Очертават се емоционални изблици и предизвикателства, с които не сте свикнали и няма да знаете как да постъпите и реагирате.

Водолей

Днес е важно да стъпиш на здрава основа в работата и във връзките, да подобриш базата и да концентрираш усилията си върху проекти от съществено значение за бъдещето. Сега е момента да направите преустройствата, които сте замислили. Тази вечер нещо особено ще се случи в живота на много хора и ще отпуши насъбраната енергия. В следващите два дни ще направите крачката, която ще обезпечи бъдещето на децата или ще ви даде възможност да помислите повече за собствените си нужди и удобства. Действайте.

Риби

Ден за самовглъбение. Включва се каналът на кармичната родова памет. В такъв момент някак подсъзнателно започвате да правите неща, които са много по-важни и съществени от приоритетите поставени от шефове или партньори. Доверете се на усещанията си и тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Направете това, което все отлагате, а усещате и знаете, че без него няма да може да живеете добре и да сте доволни от постигнатото. Медитирайте над минало, настояще и бъдеще. Направете нужните връзки.