Надежда Михайлова се омъжи тайно за най-добрия приятел на бившия си съпруг!

16
Добави коментар
JULIASEF
JULIASEF

Надежда Михайлова се омъжи в пълна секретност за най-добрия приятел на бившия си съпруг. Хубавото Наде, което в момента е евродепутатка, и актьорът-бизнесмен Светлин Нейнски подписаха тайно в посолството ни в Мадрид на трети октомври…..

Служители от посолството разкриват пред “ШОУ”, че ексминистърката на външните работи е била облечена в луксозен костюм в цвят “шампанско”, колие от перли и умопомрачително високи обувки, които

й направили жестока рана

на крака. Въпреки сълзите от болка тя казала “Да” на екссъпруга на журналистката Мира Нейнски. Единствените свидетели на бракосъчетанието са били кумовете им и четирите момичета от предишните им бракове – Нина и Виолета на Надежда и Неда и Мина на Светлин. След церемонията в нашето посолство, те отпразнували “втория сватбен дубъл” в любимия ресторант на Хубавото Наде в испанската столица.

“Неслучайно избрахме Мадрид. За мен този град винаги е бил символ на силната любов и силните страсти. Така събрах две мечти в едно. Беше прекрасно!”, мотивира избора си да се омъжи извън България Надежда Нейнски.

Предложението за брак от страна на бившия съдружник и най-добър приятел на екссъпруга й Камен тя получила на рождения си ден – 9 август, когато Светлин я сюрпризирал с годежен пръстен от скъпарската марка “Van Cleef & Arples”. “В първия момент, честно казано, доста се стъписах… Дадох си сметка, че ми предстоят решения, за които е необходим доста кураж. Казах си, че след като обичам толкова много, не може да не ми стигнат силите… И първия, и втория път се ожених по голяма любов”, коментира политичката култовата фраза на Джаки Кенеди, че

първия път човек се жени по любов, втория – за пари, а третия – за компания.

Именно фактът, че минава на “поправителен” в Гражданското, я накарал да го направи в чужбина, далеч от хорските очи и фотографските светкавици.

“Не съм искала да правя от брака си медийно събитие. Постарах се да го опазя от фалша – нещо, което е толкова важно за мен. Да го предпазя от нездравото любопитство, от камерите, от приказките – поне доколкото мога… Естествено, коментари винаги ще има.

Но това не ме интересува.

Важни са само отношенията с децата ни, помежду ни и тези с приятелите, с хората, на чието мнение държа. Всичко останало е много далеч от мен, за да може да ме засегне”, казва Хубавото Наде, която плати доста висока цена за любовта си с дългогодишния си семеен приятел Светлин. “Роден съм под щастлива звезда”, каза самият той след тайната сватба и разкри, че е подарил на новата си булка пръстен с четирилистна детелина. Най-големият подарък, който Надежда му направила, е решението й да носи неговото фамилно име, споделя Нейнски.

Забранената любов помежду им

пламва преди четири години, разкриват запознати. Бившата външна министърка е толкова влюбена, че загърбва 24-годишен брак и се пренася в дома на Светлин. В края на 2006-а тя се разведе с Камен Михайлов,за да започне живота си начисто. Подобно на сватбата, и разтрогването на брака им се състоя в пълна конспирация далеч от хорските очи в съда на град Сливница.

Преди да заживее с Нейнски, през годините Надежда Михайлова бе “напъхвана” от клюкари и медии в креватите на неколцина известни и влиятелни мъже. Още откак стъпи с дългите си крака в политиката, като аромата на любимия й парфюм “Интуишън” я следваше и публичната мълва за проблеми със съпруга й. Безспорен факт е, че Надежда Михайлова бе “най-развежданата” от медиите публична фигура. Тя бе набеждавана за любовница на Александър Йорданов, на когото бе секретарка, на Петър Стоянов, на Иван Костов, на лекоатлета Христо Марков, с когото заедно щурмуваха последните избори, на дясната й ръка – младокът Николай Младенов, на нейния верен привърженик – актьора Ники Сотиров… Когато сплетниците “отметнаха” почти целия политически, спортен и артистичен елит, набъркаха Хубавото Наде и в лавстори с бодигарда й Спас.

Тя стоически издържа цяло десетилетие да я напъхват в креватите на кого ли не и нито веднъж не си позволи да коментира слуховете.

“Те просто са част от играта”,

философски отмяташе темата ексвъншната министърка от правителството на Костов.
Самата тя само веднъж намекна деликатно и елегантно за предстоящия развод, ала тогава никой не разбра думите й: “Често се шегувам, че е много по-лесно да се ожениш, отколкото да останеш женен.”

Десетина дни след тайния развод Надежда намери сили да признае през сълзи и друго: “Не мога да кажа, че не ме боли, но се опитвам да бъда мъдра поне във втората част от живота си”. Тогава тя сподели, че, връщайки се назад, осъзнава, че е допуснала много грешки. “Невинаги съм била достатъчно искрена, за което съжалявам, но понякога хората вярват, че премълчаната истина не е лъжа. А това е спирала, в която човек влиза и не знае къде ще излезе”, многозначително обяснява причината за развода си тя.

Говори се, че горе долу по същото време факт е станал и другият развод в приятелската им компания, разцепена от забранената любов на Надежда и Светлин. “Всяка емоция има своето начало и край. С Мира се разделихме като първи приятели”, лаконично коментира тогава Нейнски.
“Знам, че много хора ще ме упрекнат за това, което ще кажа, но поемам риска да отстоявам правото си на щастие. Ако двама души наистина се изтощават взаимно, е по-добре да се разделят.

Оттук-нататък всеки от нас има свой път и битка в търсене на щастието”, заяви тогава политичката, която ненавижда да я наричат Хубавото Наде.

Адрияна ВАСИЛЕВА

…………………………….
Надежда Михайлова: Състоя се поредната моя сватба!

Свързахме се по телефона с младоженката Надежда Михайлова, за да изкоментира новата си сватба

– Г-жо Михайлова, поздравяваме ви с новата ви сватба!
– Благодаря!

– А защо скрихте сватбата си?
– Какво значи скрих?! Вие какво очаквате – да изляза и да съобщя по медиите, че ще се омъжвам?! Сватбата е съвсем нормално нещо. Това са лични неща. Това не е политика. Имате ли друг въпрос?
– За вас поредната сватба какво означава?
– Събитието е такова, каквото е за всеки един човек.

– Е, все пак сватбата е нещо важно и знаково в живота на една жена?
– Аз много добре знам какво е една сватба. Но не намирам за необходимо това нещо да го върша публично. В момента шофирам, не мога да говоря.

– Децата ви бяха на церемонията…
– Повече няма да ви отговарям, моля да уважавате личния ми живот.

– Защо избрахте Мадрид, за да сключите нов брак?
– Нали ви помолих нещо! Приятен ден.

Блиц на Мира ДОБРЕВА

…………………………….
ДОСИЕ

• Надежда и Камен Михайлови дълго бяха образцова двойка в очите на електората. По време на синята власт заедно със семействата Костови, Соколови, Софиянски и Нейнски бяха приятели. Ходеха си на гости, посрещаха заедно празниците, имаха общи интереси…

• Един от последните големи дарове за Надежда от Камен, който е собственик на бившия гараж на ЦК на БКП, бе лилав мерцедес С 250 Elegance с бял кожен салон, климатроник, бордови компютър и автопилот.

• Навремето политичката беше обвинявана в клиентелизъм заради съмненията за участие на тогавашния й съпруг Камен Михайлов в нечисти приватизационни сделки във връзка с придобиването през 1998 на “Автотранссервиз”. Бившите гаражи на ЦК на БКП, според слуховете, били купени за 1,5 млн. долара – половината от реалната му цена.

• Най-големият си кошмар Надежда преживява не покрай развода, а заради съмненията й, че има рак на гърдата, разкриват бивши нейни колеги. Преди няколко години тя забелязва някакво леко изменение и се паникьосва, че е най-лошото. За щастие, последвалия преглед при мамолог установява, че страховете й са напразни и всичко е наред.