Йордан Йовчев напусна „Фермата“ :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,...

Йордан Йовчев напусна „Фермата“ :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,...

Мисията на световната спортна звезда Йордан Йовчев, който бе вдъхновител и обединител на двете групи участници в четвърти сезон на „Фермата“, приключи в четвъртък вечер и той напусна шоуто.

Фермерите се събраха около лагерния огън, за да се сбогуват  с олимпийския медалист, който им помогна да вдъхнат нов живот на изоставеното стопанство на дядо Петко, и който успя да покаже на всеки един участник най-добрите му качества, с които да стигне до финал. По време на престоя си Йовчев вдъхнови и сплоти участниците и даде личен пример и урок по родолюбие на „тукашните“ и на „емигрантите“ и на всички телевизионни зрители.

Пред bTV той заяви, че е свикнал на тежък физически труд, но в шоуто е имало и доста неща, които са му чужди. „Прекараното време в спорта със сигурност те лишава от много други възможности. Селската работа ми е чужда, защото не съм го правил”, призна той.

 „Имах страхотни две седмици с вас. Виждам, че всички се хвърляте смело в изпълнението на...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност