Иван Ласкин в болница :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
287
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Актьорът Иван Ласкин беше приет по спешност във Втора градска болница в четвъртък, потвърдиха негови близки. Той е в отделението по гастроентерология. Цял ден вчера вървеше слухът, че неговата любима Александра Сърчаджиева е дарила кръв и се търси спешно рядката кръвна група А отрицателна. От медицинското заведение отрекоха тази информация.

Преди две седмици актьорът понесе голяма загуба – баща му Славчо почина след кратко боледуване. А това се отразило доста тежко на актьора, разказват близки до него. Ласкин не за първи път влиза по спешност в медицинско заведение. През февруари 2016 г. той бе приет в спешното отделение на Университетската болница в Плевен. Тогава не успял да се качи на сцената на плевенския драматичен театър и влиза в болницата, където минава прегледи и изследвания.

 Миналата есен, докато участваше в риалитито “Фермата”, също се наложи да влезе в болница. Причината тогава бе, че вдигнал кръвно.