Блогът на Апостол Апостолов :: ХАЙДЕ ДЕ

3
356
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                       ДРЪЖ МИ ШАПКАТА

 

Ето какво ни съобщава “опозиционният“ сайт OffNews:

“ Един от най-добрите журналисти в България, Иван Бедров, ще е шеф на екипа на Свободна Европа за България.

Той ще встъпи в длъжност от 15 октомври, обяви медията в официално съобщение.

Преди години Бедров вече е работил в Свободна Европа като репортер. Освен това той има опит като тв водещ в бТВ и RE:TV, както и като коментатор в Дойче веле и още няколко сайта.

Свободна Европа се връща в България 14 години след като медията си помисли, че България се е превърнала в демократична държава. След като страната ни при управлението на ГЕРБ пропадна до нивата за свобода на словото в африканските диктатури, радиото реши да възобнови дейността си у нас и в Румъния.

Екипът на OFFNews пожелава успех на Иван Бедров в новото начинание.“

Чакайте, бе! Кой определи, че Бедров е един от най- добрите български журналист?! Кой  определи, че страната ни “пропадна до нивата на словото в африканските диктатури“?! И то баш при управлението на ГЕРБ!

Кои и какви са всъщност вариклечковците от OFFNews, че те ще оценяват и съдят?! Тяхната информацийка смърди на водка и е повече от ясно, че е поръчана или в Кремъл, или в лабораториите на Шорош.

По всичко личи, че тази имитация, тази пародия на “Свободна Европа“ има една очевадна “свръхзадача“- да дестабилизира страната и района и да пробие защитния обръч на НАТО около Русия.

Само дето руснаците са забравили хубавата си поговорка: “От кучешки лай времето не се разваля.“

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.