Хороскоп за днес – 25 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
182
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 25 септември 2018г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Постарайте се да действате омиротворяващо и балансирано. Всяко отиване в крайности ще ви създава проблеми, ще ви вкарва в неприятни положения и интриги. Не взимайте страна в спор. Влезете в положението и на двете страни, ако изпълнявате ролята на арбитър. Природата се стреми да запази статуквото. Постарайте се и вие в тази посока. Не бързайте да правите избор и да започвате нови начинания, ако близките или родителите ви не са съгласни. Проведете разговори без посредници. По възможност не вадете зъб.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не си нарушавайте спокойствието. Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да влезете в положението на другия и да разберете неговата гледна точка. Лесно се стига до консенсус и се взимат изгодни за двете страни решения. Прояви на злоба, завист и агресия водят към падение и здравословни проблеми. Оставете настрана желанието да доминирате на работното място. Опитайте да подкрепите инициативите на колега, така и вашите амбиции ще намерят подкрепа. Не убивайте птици, не яжте диворастящи гъби.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на балансираната и дипломатична политика. Който владее похватите за работа в екип ще спечели доверието на всички и ще доминира в средата си. Туширайте в зародиш скандалите. Не си нарушавайте вътрешния комфорт и не правете нищо на всяка цена. Природата се стреми да запази равновесието на пълнолунието. В такъв момент е рисково да отиваш в крайности. И течението на реката е най-силно в средата, а към двата бряга просто спира и замира. Не правете избор между единия или другия бряг, сърфирайте по средата.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в първата декада губят, ако действат агресивно и безцеремонно. Не нарушавайте хармонията в отношенията. В този ден крясъците разболяват, а пиковете в настроението създават дискомфорт и отблъскват хората, които биха ви помогнали и подкрепили. Родители и деца не се разбират. Луна и Сатурн сключват неблагоприятни аспекти с вашето Слънце. Не позволявайте на комплексите и предразсъдъците да ви завладеят. Натоварете се физически, заемете се с почистване. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

С мир и любов, „со кротце и со благо” ще постигнете повече. Този ден помага да се синхронизират действията с клиенти и партньори и утре да се стартира нова дейност. Сондирайте възможността за промени в плана, за корекция на посоката и бизнес отношенията. Чудесен ден за водене на преговори. Тенденцията е с всеки да се разберете и да постигнете по-добри резултати. Печели взаимният компромис и желанието нещата да потръгнат, за да може всички да спечелят и да имат полза. Днес и утре доминирате в средата си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не е ден за крайни и безкомпромисни действия. Ако искате да вървите напред разделете ползите и работата по равно. Не се опитвайте да прекарате някого, да вземете по голямата и изгодна поръчка и по-големия дял от парите. Прояви на нечестност и лицемерие ще завършат с раздели. Символ на деня е умереността, желанието с всеки да се разбереш и да постигнеш съгласие по спорните въпроси. Ограничете контактите с хора, които ви натоварват. Спазвайте диета, изчистете дома, прочистете и душата си от вредните мисли и връзки.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Тежък ден за родените в първата декада, особено ако предстоят тежки преговори, участия в рискови инициативи и скандали. Запазете неутралитет на всички нива. Не позволявайте да ви извадят от равновесие. Силата на родените под Везни е точно в моментите, когато се чувстват уравновесени и балансирани. Дисбалансът в отношенията разболява. Днес и сексът ще ви навреди и вкара в скандали. Служебната амбиция също да се остави встрани поне днес. В момента кръвта се обновява. Помислете как да обновите живота и връзките си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес и утре може да свършите много добра работа, да се разберете с тези, с които сте имали търкания и да сключите изгодни договори. Планирайте за днес среща с равностойни партньори. Не провокирайте и не лъжете, за да не ви излъжат и провокират. Пътувайте. Денят е добър за командировки, за посещение на панаири и сделки с животни. Ще направите изгодна покупка, ще си стиснете ръцете с доверени хора, с които и в бъдеще ще работите с ползи и за двете страни. Спазвайте диета, прочистете връзките.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на равнопоставеността в отношенията. Запазете добрия тон на срещите, които ви предстоят. Не позволявайте да се развихрят скандали, от които полза ще имат странични и задкулисни сили. Днес ще спечелят хората на дипломатичната игра, на спокойните и умерени действия. Не искайте много и ще получите достатъчно. Участвайте като страна в преговори. Ще се споразумеете за цени на доставки, стоки и услуги. Отношенията ще са стабилни, ако и двете страни виждат ползата от взаимната работа и съвместен живот.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в първата декада са изложени на повече рискове, ако прекрачат определени граници и не се съобразяват с мнението и желанията на околните. Символ на деня е човешката душа. Опитайте да влезете в мислите и в положението на човека до вас. Намалете претенциите и се опитайте заедно да се справите с възникналите проблеми. Денят е благоприятен за изчистване на отношенията, за преговори и съвместни действия в една взаимно изгодна посока. Деца и родители трудно ще се разберат. Не вадете зъб днес и утре.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за семейни дела, за отказ от афиширане на работи и дейности. Търсете начин да се разберете с всеки и за всичко, което е важно за бъдещето, за съвместния ви живот, работа или бизнес. Разпределете и отговорностите по равно. Включете децата, търсете начин да отредите на всеки място в житейския пъзел. Ще се отиде към конфликти, ако покажете открито предпочитание или пренебрежение. Ще има успех там, където има равнопоставеността и всеки си знае правата и задълженията. Кръвта и връзките се обновяват.

Риби 20 Фев – 20 Мар

С особена острота днес ще доловите кой какво иска, какво мисли и към какво се стреми. Старайте се да подавате ръка, а не да подлагате крак на чуждите амбиции. И независимо дали ви харесват или не, подкрепете инициативите на близките и децата. Да не се ядат гъби и да не се убиват птици. Не убивайте и мечтите си. Намерете начин да помогнете и в реализирането на една детска мечта. Отношенията се затоплят, конфликтите се тушират и отново може да сте заедно с тези, които обичате и цените. Сънищата от този ден ще се сбъднат.