Това е “Черният делфин”! Най-страшният затвор в Русия, от който можеш да излезеш само мъртъв (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
156
Добави коментар
slavchev
slavchev

Руският затвор „Черният делфин“ се намира до границата с Казахстан и е дом на най-опасните престъпници – терористи, канибали и педофили. 

При пристигането си затворниците са със завързани очи, вкарват ги клекнали и с оковани ръце, за да бъдат под абсолютен контрол на надзирателите. По този начин те не могат да направят и карта на затвора, която да използват за бягство, пише Блиц.  Затворниците седят зад три броя решетъчни врати, двама делят 15 квадратни метра килия, която е под постоянно видеонаблюдение. През 15 минути минава и пазач.

Денят на затворниците започва около 6 часа сутринта, след това прекарват целия ден прави, в килията, докато дойде време за лягане. Тогава трябва да спят при ярка светлина, без да им е позволено да завиват лицата си.
Единственият начин да напуснат този затвор е да умрат.

Неофициалното си наименование “Черния делфин” затворът получава, благодарение на статуята пред входа, направена от лишен от свобода.

В затвора излежават наказанието си 700 души, сред които повечето са канибали, серийни убийци, маниаци и терористи.

На снимката – Владимирп Николаев, който излежава присъда за канибализъм. Той убил човек по време на пиянско сбиване, след това го замъкнал в банята, където нарязал тялото му на части и го изял. Той е един от най-известните убийци в Русия.

Престъпниците се намират под постоянно видеонаблюдение.

Двама затворници делят килия от 5 квадратни метра.

На всеки 15 минути надзирателите правят оглед.

Когато излизат от килията, затворниците трябва да вървят силно прегърбени, с ръце зад гърба.Ако случайно преминават в друг корпус или излизат на разходка, надзирателите слагат на очите им превръзки, за да не могат да запомнят плана на затвора.
Докато затворниците са на разходка, в килиите им протича обиск. В затвора няма столова, осъдените се хранят направо в килиите си.