Ева Веселинова пак клати стола на Игнатова :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
131
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Все още репортерката на „Господари на ефира” Ева Веселинова продължава да клати стола на титулярната водеща Мария Игнатова. Амбициозната блондинка още от лятото дава сигнали, че освен като ководеща в предаването на Гала „На кафе”, иска да съобщава и телевизионните гафове в Господарите. Сега тя отиде по-далеч, като пусна своя снимка, която според нея я заснета по време на репетициите като водеща в шоуто на Джуди Халваджиян заедно с другия репортер Митко Върбанов. Фотото бе пуснато от близки до Ева на пощата на Hotnews. bg с категоричното заглавие „новите водещи”.

 

Явно обаче в бързането да седне на стола на Мария Игнатова или поне да се редува с нея, Веселинова е пропуснала за снимката да смени репортерския си костюм с дрехи, които повече подхождат на водеща. От Господарите са категорични, че снимката просто е заснета за автореклама на репортерите, но Веселинова я използва, за да се намърда пред камерата. След като опитът й да се представи за гадже на Митко Върбанов, който не мина, сега сливналийката го използва, за да го представи като свой партньор като водещ.

Върбанов обаче няма никакъв шанс да заеме мястото на Димитър Рачков или Румен Угрински. Веселинова обаче няма да се спре пред нищо, за да получи повече време пред камерата. През уикенда тя се похвали и с награда за най-добра водеща, дадена и в родния й град Сливен по време на спортно събитие. Наградата обаче не я прави титулярка на стола на Игнатова и засега щенията на Ева остават в сферата на мечтите.