Масажор за крака FOOTINN CASADA – Цена 319,00лв – Масажори и електростимулатори | Магазин Само за мен

2
262
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Масажор за крака FOOTINN CASADA

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

319,00лв

Бърза поръчка

Добави в „Желани“
Добави за сравняване

Описание

Масажор за крака FOOTINN CASADA CMK-116

    Масажора за крака FOOTIN CASADA CMK-116 е идеален за отпускане на краката след дългият динамичен ден. Уреда е снабден със свалящи се стелки от плат. Освен автоматичната програма за масаж на кркаката, FOOTIN CASADA CMK-116 разполага и с програма за предварително загряване. Дистанционното за управление ви позволява лесно да регулирате интензитета на масажа. Уреда е снабден и с таймер за автоатично изключване след 15 минутен масаж. Прецизният масаж на рефлексните зони на стъпалата може да стимулира обмяната на веществата, да подобри кръвообращението, храносмилането и да подпомогне процеса на самолечение на тялото.Колкото повече се грижим за краката си, толкова по-добре за нашето тяло. FOOTIN CASADA CMK-116 е лесен за употреба и удобен за съхранение.

 

 

Характеристики на масажора за крака CASADA CMK-116:

Мощност: 18 W

Захранване:  230V, 50 Hz

Масажор за крака

Приятен и отпускащ масаж

Свалящи се стелки от плат

Автоматична програма за масаж на караката

Програма за предварително загряване

Дистанционно за управление на масажора

Лесно регулиране на интензитета на масажа

Автоматичен таймер за изключване след 15 минути масаж

Стимулира кръвообращението и отпуска краката

Лесен за употреба и удобен за съхранение

Размери: 36 x 34,5 х 16 см

Тегло: 2 кг

Гаранция: 24 месеца!

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!