Джуджи Халваджиян мина на чалга :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
193
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Неочаквани музикални пристрастия заяви бащата на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян. В последно време продуцентът е засичан все по-често по чалга клубове.

 Неотдавна той купонясваше с голяма компания в столичната чалготека The One, като още с влизането в заведението диджеят отправи поздрав към ВИП личността, видя HotNews. През цялото време на вечерта поздравленията към него валяха, като към кифла от мутра. Телевизионерът видимо се изчервяваше всеки път, когато си чуваше името, даже може да се каже, че му беше и неприятно. „Сега всички разбраха, че съм тук и слушам чалга“, възмутил се къдрокосия член на фамилия Халваджиян пред компанията си.

Чалга хитовете обаче набързо му оправиха настроението и той запиваше с компанията си до ранни зори. Поздрав с парче на Преслава най-силно го разпали и той се раздаде в танците на макс. Направи впечатление, че продуцента чийто истинско име е Юлиян е без съпругата си Елена. Дали соловата му поява и то в чалга клуб не е признак на това, че нещо куца в семейния му живот?