Хороскоп за днес – 15 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
183
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понделник – 15 октомври 2018г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Родените в първата декада ще бъдат притиснати от нелоялна конкуренция и ще се държат комплексарски. Не влизайте в спорове и не правете забележки. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб, а и тези, на които имате зъб ще ви провокират и ще си изпатят. Каквото е важно и не може да се отлага насрочете за следобед, когато ще преглътнете обидите и взаимно ще си признаете греховете. Днес за всяка грешка ще има прошка, стига да се смириш, да мислиш и действаш обективно. Планирайте пътувания и командировки.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес с голяма вероятност ще отстраните от пътя си конкурент. Родените в първата декада ще усетят слабото място на хората, с които влизат в контакти по работа или за различни бизнес инициативи и ще се възползват. Ще успеете да се измъкнете от зависимости и от работа, която не носи доходи, а само ви губи времето. Очаквайте предложение. Ще се отвори възможност да работите по заместване на отсъстващ колега. Вижте кой се кани да напуска и се възползвайте от всяка планирана рокада. Днес може да се намери лекарство за тежка болест.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Тежък ден за хората с комплекси, но за вас това не може да се каже. Ще усетите страховете на другите и ще ги притиснете на слабите им места. На различни нива ще се правят конспирации, ще се афишират скрити факти и ще се вадят на показ неприятни тайни. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали. Следобед опитайте да стопите дистанциите с важни за работата и бъдещето ви хора. Някой, който от доста време не склонява да ви съдейства този път ще направи избор в благоприятна за вас посока.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес в организма ни се включват фините енергии. Не бива да се мисли и действа повърхностно. Родените в първата декада попадат на хора с комплекси там, където отиват по работа. Късат ви нервите. Вероятно е да се държите неадекватно в присъствие на авторитети. Ако се чувствате потискани от някого не се срещайте поне до обед. Вечерта ще се намери път и подход, но до сряда при вас ще се действа от позиция на силата. Връзките ви и в любовта ще са неравностойни, но това не значи, че срещите няма да минат приятно.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес всеки трябва да си знае мястото, а ако не го знае вие сте този, който ще го постави на мястото му. Ще играете разпоредителна роля, ще прехвърляте неприятните задачи и отговорности на подчинените или на някой, който често използвате като отдушник. Ще си проличат хората готови да служат, да се подчиняват и да играят посредническа роля. Ако намерите и такъв, който не преклонява глава, включете го в по-отговорните и мащабни проекти. Следобед навлизаме в период на трансформации. Дистанциите ще се преодолеят.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес може да излезете от глуха и второстепенна позиция и да направите крачка напред на работното място и в бизнеса. Може да се поемат умерени рискове. Някой ще изживее и неочаквано приключение, ще види нечие падение и ще подкрепи човек в нужда, което в последствие може да му осигури някои екстри в живота. Днес сме разделени на хора със самочувствие и на такива, които се свиват и оставят да ги командват много по-некадърни от тях. Не влизайте в ролята на послушник, кажете си мнението, ще ви оценят.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Няма да ви се размине служебна неприятност особено ако не сте си свършили работата качествено или сте прехвърлили отговорностите на ненадежден човек. Ограничете се максимално от чуждо въздействие. Дори в желанието да ви помогнат ще ви затрудняват, ще объркват замислите и проектите ви. Не разчитайте на друг. За грешките се сърдете само на себе си. До края на работното време опитайте да стопите ледовете с тези, с които сте влезли в конфликт. Утре отново ще сте заедно и ще сте си нужни.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес може да изживеете някакво приключение, което първоначално ще приемете негативно и ще влезете в конфликти, но после ще усетите, че всичко това носи ползи и ще продължите играта. Опитайте да спечелите доверието на ценен човек в притеснено положение. Ще се окажете на точното място в точното време и ще подкрепите тези, които после ще ви окажат неоценима услуга. Този ден може да промени личния ви статус, да ви излекува от стара болка не само в тялото и в душата, но и в любовта. Търсете универсалното лекарство.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес съдбата слага крила на един, а на друг ги подрязва. Предстои разместване на работното място, което ще ви осигури повишение или предназначение. Сутринта си пожелайте нещо и ще го имате. Това, което в миналото ви е било взето сега ще ви се върне като жест на внимание или професионална преоценка. Простете на тези, които са ви обидили и си стиснете ръцете в името на общия прогрес и печалба. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Благоприятен ден за пътувания и командировки.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на конфликти между родители и деца. Родените в първата декада ще действат комплексарски и на работното място. Не влизайте в конфликти, пазете документи, писма и бележки, не позволявайте да ви надничат в личното пространство. На всички нива ще се води компроматна война и кой както може ще се опитва да елиминира конкуренцията. Не ползвайте посредници, особено в играта и работата, от която ви зависи бъдещето и парите. Не поемайте излишни рискове и спазвайте диета.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

До обед не започвайте дълготрайни проекти, особено ако в тях се налага да участват и хора, на които нямате доверие. Някой ще се опитва да ви налага условията си и да използва личния ви потенциал. Рисковете се увеличават, ако за нещо излъжете. Проверявайте по различни канали лоялността, възможностите и намеренията на хората, с които смятате да работите. Следобед намерете време за тези, които по някакъв начин сте пренебрегнали. Ден за прошка и извинения. На сън ще видите истинското си предназначение.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес враговете ви взаимно се елиминират. Не се включвайте в ничия игра, играйте си своята. Молитвите ви се чуват и изпълняват. Ще намерите решение на тежък проблем. До утре на обед може да си приготвите и осигурите лекарство за тежка болест. Добре ще ви се отрази и прочистваща диета на тялото и душата. Опитайте тези вечер да стопите ледовете в отношенията с някой, когото сте обидили и пренебрегнали. Днес за грешка има и прошка. Запалете свещ, мислено изгорете в пламъка и проблемите, които ви тревожат.