L’Oréal Paris вдигна ниво нагоре от ‘просто’ продажбата на козметика

1
118
Добави коментар
svetla58
svetla58

Партньорството на L’Oréal Paris с The Prince’s Trust цели да помогне на 10 000 млади хора в Обединеното кралство да станат по-уверени.

L’Oréal Paris работи съвместно с The Prince’s Trust по своята програма „All Worth It” – инициатива за електронно обучение, предназначена да спомогне за повишаване самооценката на младите хора.

Програмата се надява да помогне на 10 000 млади хора чрез “превръщането на самокритиката в самооценка”. Това е в отговор на данните от The Prince’s Trust, които показват, че един на всеки трима млади хора казва, че не вярва в себе си, като статистиката стига до 42% от младите хора, които не са в образованието, заетостта или обучението.
L’Oréal Paris провежда курсове за увереност на всяко тримесечие в 18-те Prince’s Trust центъра. Програмата, която се състои от четири модула, разглежда въпроси като езика на тялото, комуникацията, пригодността за заетост и взаимоотношенията.

Учебни материали, които да спомогнат за изграждане на самочувствие, има достъпни на платформата за онлайн обучение на The Prince Trust. Също така платформата свързва младите хора и с e-ментори от компании като L’Oréal и други организации, които могат да предоставят онлайн консултации и подкрепа.
Инициативата „All Worth It” се състои от 15 посланици, включително Dame Helen Mirren, Cheryl Fernandez-Versini, Katie Piper, Marcus Butler и Louisa Johnson, всеки от които споделя своята собствена история в поредица от филми, които подчертават как самите те са засегнати от съмнение в собствената си личност и способности.

„L’Oréal Paris е марка номер едно за красота в Обединеното кралство и в света – и ние усетихме, че имаме нужда да си създадем по-голяма и по-висока цел от просто продажбата на козметични продукти.”, казва генералният мениджър на британската марка Adrien Koskas.

 

L’Oréal Paris също промени своя слоган “Because you’re worth it” на “We are all worth it” в опит да отрази фокуса си върху разнообразието и да бъде по-приобщаващ.
За да популяризира инициативата, компанията се обърна към своите инфлуенсъри и посланици на марката, за да разпространяват новините. Всичко това е подкрепено от външна, социална и дигитална реклама, както и от реклами във вестници и списания.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
All Worth It, Because you’re worth it, Cheryl Fernandez-Versini, Dame Helen Mirren, Katie Piper, Loreal Paris, Louisa Johnson, Marcus Butler, The Prince’s Trust, We are all worth it, Обединеното кралство