Наричат я Слънце: Тя е лечителката, която цери болестите за седмица! (в дома ѝ е пълно с дарове от благодарни хора)

1
216
Добави коментар
slavchev
slavchev

Тя е лечителката от Бургас Стоянка Недева, но мнозина я наричат просто Слънце!

Наричат я Слънце, макар името й да е Стоянка Недева. Тя е лечителката от Бургас, която цери дори най-тежките болести за период от седем дни. В дома й е пълно с подаръци, писма и бележки от благодарни хора, на които е помогнала.

А това, че я наричат Слънце, е напълно разбираемо. От факта, че лекува от душа и не взима скъпо, до факта, че е винаги слънчева и усмихната. С всеки, който почука на вратата й.

Стоянка Недева се е учила при най-добрите от своя занаят – а именно алтернативната медицина. Не очаквайте да ви даде лекарства или да ви натъпче с химия. Тези неща при нея са излишни и дори забранени.
“В мига, в който се захвана да лекувам болен човек, аз го приемам като родно дете. Без значение дали е млад, или стар. Дали се отнася към мен с повече или по-малко доверие. Важното е да успея да му помогна, а останалото не ме интересува”, казва Стоянка Недева.

Тя признава само, че не се наема да лекува церебрална парализа и някои видове вирусни инфекции. Според нея така бил решил Бог и тя нямала правото да се бърка в нещата Му.

Въпреки това обаче в клипа, който ще видите по-долу, момиче й благодари, че го е изцерила точно от такъв вид инфекция. То не можело да приема антибиотици и отишло при бургаската лечителка. Като научила, че е последната й надежда, тя склонила. И в крайна сметка успяла да я изцери.

Отишлите при нея в дома й трябва да знаят, че болестта им може да бъде премахната в рамките на седем дни, а може и по-малко. Стоянка използва различни масажи и друг вид нетрадиционна медицина. А важното е, че сама “напипва” проблема и засегнатото място.

“Като разперя ръката си над човека и ако има хлад, значи става дума за настинка. Ако усещането е топло, най-вероятно това е определена инфекция в тялото. А ако ми тръпнат пръстите, някъде в организма има гной”, обяснява лечителката.

За повече информация изгледайте видеото с нея, което е достатъчно дълго, за да ви осветли по редица въпроси. А със самата Стоянка Недева може да се свържете в социалната мрежа като кликнете ТУК.

ВИДЕОТО вижте по-долу!