Кариера- На кои китайски зодии ще им върви най-много в работата през 2019?

6
373
Добави коментар
martinpetrov
martinpetrov

Плъх, Бик, Заек и Овца: всичко би трябвало да върви добре. Те ще бъдат изпълнени с енергия и е добре да поемат всяка възможност за самоинциатива и си поставят добри цели.

Техните усилия със сигурност ще бъдат оценени и късмета ще бъде на тяхна страна, особено между месеците юли и октомври. През началото на есента докрая на годината ще им се наложи да работят по-усилено, особено ако участват в групови проекти.

Фън шуй съвет: препоръчва се да поставите някъде в дома, офиса, магазина или ресотранта си статуетка на прасе – животното, което символизира сегашната година. По този начин ще настроите енергията в помещението да привлича благоденствие.

Фън Шуй подаръци за колеги за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъкло – 6 брояФън Шуй сувенир за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъклоФън Шуй сувенири за годината на земния глиган – ръчна изработка от стъкло – 3 брояФън Шуй сувенири за годината на земната свиня – ръчна изработка от стъкло – 6 броя

Тигър, Кон, Маймуна, Свиня: От края на февруари, през целия март месец е добре да се наспиват ако работят много, защото иначе ще се изтощят. Октомври и ноември са месеците, в които ще можете да свършите най-много работа и съответно да постигнете най-много цели.

Фън Шуй съвет за успешна кариера: Ако не се разбирате добре с шефа или колегите си или не успявате да развиете кариерата си, можете да опитате да поставите фън шуй дръвче от аметист в офиса си.  Това ще осигури хармония в работното ви място. Освен това, Аметистът ще ви помогне да привлечете повече пари и късмет в работата, както и възможности за развитие.

Фън Шуй дръвче с аметист

Годината на земния глиган 2019 ще бъде особено интересна за хората със зодия Дракон, Змия, Петел и Куче. Те ще бъдат по-амбициозни от обичайното и ще търсят по-високи и отговорни позиции в работното си място, които да поемат.

Техните усилия ще бъдат възнаградени още от началото на 2019г. Възможни са няколко забавяния и лоши стечения на обстоятелствата към края на годината, но като цяло ще са постигнали много.

Тук можете да закупите най-различни сувенири и подаръци за 2019г: Фън Шуй сувенири за годината на земното прасе/глиган 2019г.

 

Кариера- На кои китайски зодии ще им върви най-много в работата през 2019?

5 (100%) 5 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!