Нови тенденции при дамските обувки за сезон есен – зима

1
175
Добави коментар
pixelmedia
pixelmedia

Черно, кафяво и бордо се очертават като основни цветове при обувките за студения сезон тази година. Завръща се интересът към ботите, както и към естествената кожа. Стиловете варират от ежедневни модели, до такива с флорални или леопардови мотиви. Вижте какво още да очаквате от новите тенденции при дамските обувки за сезон есен – зима 2018 / 2019 г., според екипа на модния онлайн магазин Едишън.

 

Ботите се завръщат на мода

 

Дамските боти са силно застъпени в новите колекции за есенния сезон. Те могат да бъдат къси или по-дълги, като изборът на модел зависи от предназначението им. Късите обикновено са с равна подметка, леки и удобни, което ги прави изключително подходящи за ежедневно носене. По-високите (достигащи над глезена) са снабдени с дебел, стабилен и не твърде висок ток и са подходящ избор както за по-специални събития, така и за ежедневна употреба.

 

Естествена кожа

 

Тази материя има редица предимства при избора на обувки за зимата и производителите залагат именно на нея през предстоящия сезон. „Обувките от естествена кожа са най-търсените не само заради добрата защита от студ и влага, а заради удобството и стабилността, които гарантират на притежателя си – нещо, което е от особена важност при наличие на хлъзгав или заснежен терен“ – посочва Евгени Георгиев от Едишън.

 

Красиви и стилни през зимата

 

По традиция зимата е сезонът, в който се налага в най-голяма степен да правим компромиси с външния си вид. Това обаче е на път да се промени. Дори в студените и мрачни месеци всяка дама иска да изглежда добре и да бъде забелязвана, а с новите есенни колекции това става все по-лесно. Обувките са сред основните аксесоари в дамската визия, които могат да бъдат перфектно допълнение към външния вид и правилно подбрани да гарантират доброто самочувствие на притежателката си. Една добра възможност за дамите, които искат да изпъкнат през зимата, е да изберат бели ботуши, ботуши над коляното или такива с пайети и пера, както и с нестандартни токове и флорални мотиви. По-ексцентричните от тях могат да заложат на каубойските ботуши или кубинките, които отново са на мода.

 

Качествена изработка

 

Качеството става все по-важен фактор при търсенето на обувки за зимата. Нараства търсенето на естествени материали, които допринасят обувките да прилягат плътно по ходилото и да не причиняват неудобство и наранявания при ходене. Магазини за обувки Едишън работят с производители на висококачествени продукти, което гарантира удобството и продължителната им употреба.