Хороскоп за днес – 25 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
263
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен 21 Мар – 20 Апр

Активизирайте се, търете възможности за сключване на нови договори. Може да ви се обадят с изгодно предложение, от което в бъдеще ще произлезат и допълнителни печалби. Сега е момента да се подпишат нови договори, да обезпечите работата си с нови артикули и материали, да намерите нови партньори и доставчици. Ще ви се обаждат с изгодни предложения и покани. Може да се уреди и бартерна сделка. Ще получите и нужното ви кредитиране и финансиране.

Телец 21 Апр – 21 Май

Опитайте да се отделите и работите вече самостоятелно. Може да вземете поръчки, които да изпълните лично, независимо в каква комбина и с кого работите. Съвместните инициативи ще работят за трети страни, стоящи зад кадър. Така изгответе новите договори, че да ви осигуряват самостоятелност и независимо участие в отговорностите и печалбите. Имате шанс да спечелите повече от планираното и да разширите територията си на влияние. Ще има за какво да почерпите, ако водите умна игра.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ще получите приятни и чакани новини и предложения. Ще намерите начин да осъществите плановете си по една дълготрайна програма. Ден за разкрепостяване, за излизане от установения коловоз, за търсене на нови пътища и методи за развитие и действие. Разделете емоцията от бизнеса. Не споделяйте с партньори, докато не стане факт това, което подготвяте. Не се знае кой пред кого ще се разприказва и без да иска може да провали добре подготвената сделка. Пийнете и почерпете след склюването на новите договори.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес с лекота придобивате една особена вътрешна свобода, която ще ви помогне да изкажете болките си, да привлечете нови възможности и партньори и да задвижите една успешна и печеливша програма. Чудесен ден за предложения и брак. Символи на деня са виното и камбаната. Ще се чуе надалече за нещата, които уреждате и дано наистина има за какво да почерпите. Контролирайте емоциите, поне докато трае официалната част. Ако сте сънували приятен сън, то при вас всичко е наред, ако сънят е неприятен, това е знак, че е време да се действа.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес лесно може да се загуби чувството за мярка във важна за бъдещето ви ситуация. Ще искате повече отколкото можете да получите, ще настройвате негативно тези, от които зависите и ще изисквате дори и това, което не ви се полага или в момента е трудно да ви дадат. Вършете си работата сами, не ползвайте посредници. Днес всеки е тръгнал на лов за договори и поръчки. Дори и доверени хора може да ви подведат в желанието нещо да заделят за себе си. Не упълномощавайте някой да води еднолично преговори от ваше име.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Един успешен и творчески ден, в който може да получите повече екстри отколкото се надявате. Ще спечелите и допълнителни пари и ще си позволите някакъв раскош. Ден за песни, танци и веселие след добре свършената работа. Лесно се губи самоконтрол, така че се опитайте във всеки момент да запазите чувството си за мярка. Успешно може да се прескочи на нова позиция в бизнеса и в любовта. Подпишете нов договор, влезте в нова орбита на дейности и работа, с които до момента не сте се занимавали. И за капак, чудесен ден за брак.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за старт на нова програма, за подписване на нови договори и влизане в нова среда. Нека във всеки момент да не ви напуска чувството за мярка. Не приемайте повече отколкото сте се разбрали преди, независимо изгодните предложения. Зад всяка предложена екстра стои добре обмислена от продавача и производителя уловка. Ще ви предлагат да плащате за допълнитална гаранция, която вече я има в договора. Ако сте лаик, водете си адвокат при подписване на дълготрайни договори. Днес може да се спечели и загуби много.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес и най-мъдрият може да сглупи и да покаже, че си е малко прост. Ще ви излизат с вашите номера, ще ви прилагат личната ви тактика както у дома, така и на работното място и при преговорите, в които ще участвате. Увеличете самоконтрола, не пийте преди да свършите заплануваната работа. Всяка ваша слабост ще бъде изполвана и употребена за користни цели. Денят е благоприятен за нови начинания, но проблемът е, че някой друг може да контролира и направлява ситуацията, докато си мислите, че всичко зависи от вас.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес може да бръкнете в гърнето с меда и да си оближете пръстите. Ще ви хараса, ще искате да повторите и да влезете в средата осигуряваща подобни екстри. Явете се на конкурси и прослушвания, търсете втора и трета възможност да постигнете това, към което отдавна се стремите. Контролирайте емоциите, нека не ви напуска чувството за мярка. Тази вечер някой ще почерпи за годеж, а друг ще зпочне да готви и сватбата. С действията си днес овладяате позиции, които ще ви осигуряват утрешното семейно щастие и бизнес.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Разкрепостете се, намерете време за всичко, свършете работа и се повеселете. Днес от две страни може да ви дойдат печалби и предложения, с които да си уредите живота и този на децата. Движете се на високи обороти и не си позволявайте да отстъпвате, когато победата е на една ръка разстояние. Може да подпишете изгодни договори и да се спазарите за цени на имоти и ремонти. На път сте да влезете в среда, където не всеки е допускан. Някой ще го направи чрез договор за работа, друг с брачно споразумение. Отворени са и двете врати.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес играете посредническа роля, виждате как двугите рискуват, печелят и взимат повече екстри от живота, докато вие се лутате в зависимости и лична неувереност или им помагате да постигнат желаното. Не бива да рискувате, ако не сте сигурни в себе си, но от друга страна пълна сигурност не съществува. Днес подарявате някому късмета си като печеливш лотариен билет купен за близък и приятел. Който се движи до вас ще печели докато вие оставете с празни ръце, но доволно и пълно с надежда сърце. Дано не ви откраднат и любовта.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на печалби и изгодни предложения, които ще ви помогнат да смените курса, да навлезете в по-дълбоки води, да си осигурите финансиране на работни проекти и така желаното повишение. Сключените договори ще са дълготрайни и стимулиращи. Висшата любов ще покровителства сключените днес бракове и обявените годежи. Всеки осъществен съюз ще обезпечава и двете страни емоционално и метериално. Разчупете леда, разкрепостете се, позволете си промяната, която от доста време обмисляте. Край с изчакването.