Запазете тази рецепта! Това е най-мощният естествен антибиотик, който сте виждали някога- Убива всички инфекции в организма!

1
267
Добави коментар
slavchev
slavchev

Основната формула на този мощен тоник датира от средновековна Европа, това е епохата, когато хората страдат от всякакви болести и епидемии.

Този прочистващ тоник всъщност е антибиотик , който убива грам-положителни и грам-отрицателни бактерии. Той има също така силно антивирусно и противогъбично действие, увеличава кръвообращението и лимфния поток във всички части на тялото.Това лекарство на растителна основа е най-добрият избор за борба с кандида.

Този тоник е помогнал на много хора да се излекуват от много вирусни, бактериални, паразитни и гъбични заболявания и дори тумори! Силата му със сигурност не бива да се подценява! Той може да лекува много хронични състояния и заболявания. Насърчава кръвообращението, и пречиства кръвта. Тази формула е помогнал на милиони хора през вековете, за да се преборят с най-смъртоносните болести.

Тайната е в мощна комбинация от висококачествени естествени и пресни съставки! За да обобщим, това е тоник, който е ефективен при лечение на всички заболявания, успешно укрепва имунната система, действа като антивирусно, антибактериално, противогъбично и противопаразитно лекарство. Съдейства за най-тежките инфекции.

Мощен тоник – Рецепта

Може да искате да носите ръкавици по време на подготовката, особено при работа с люти чушки, защото е възможно да се получи изтръпване на ръцете! Бъдете внимателни, миризмата е много силна, и тя може да стимулира синусите моментално.

Съставки:

700 мл ябълков оцет (винаги използвайте органичeн)
¼ чаша ситно нарязан чесън
¼ чаша ситно нарязан лук
2 пресни чушки, най-лютите, които можете да намерите
¼ чаша настърган джинджифил
2 супени лъжици настърган хрян
2 супени лъжици куркума на прах или 2 броя куркума корен

Начин на приготвяне:

Комбинирайте всички съставки в купа, с изключение на оцета. Сместа се прехвърля в буркан. Изсипете и ябълковия оцет и напълнете до върха. Най-добре е, ако 2/3 от буркана се състои от сухи съставки, и попълните останалата част с оцет.

Затворете добре и разклатете. Дръжте буркана на хладно и сухо място в продължение на 2 седмици. Разклатете добре няколко пъти на ден. След 14 дни, прецедете течността. За по-добри резултати се слага марля над него. Изстискайте добре, така че целият сок да излезе.

Използвайте останалата част на сухата смес при готвене.

Вашият чудотворен тоник е готов за употреба. Не е необходимо да се пази в хладилник. Ще издържи дълго.
Допълнителен Съвет: Можете също така да го използвате в кухнята – смесете с малко зехтин и го използвайте като дресинг за салата или в ястия.

Дозиране:

Внимание: Вкусът е много силен и лютив!

Допълнителен съвет: Яжте резен портокал, лимон или лайм, след като вземете тоник за облекчаване усещането за горене и лютивината. Гаргарете и поглъщайте. Не го разреждайте във вода, тъй като ще намали ефекта. Вземете 1 супена лъжица всеки ден за укрепване на имунната система и да се преборите с настинката. Увеличете количеството всеки ден, докато стигнете до доза 1 малка чаша на ден (с размерите на чаша алкохол).

Ако сте се борите срещу по-сериозно заболяване или инфекция , приемайте по 1 супена лъжица от тоника 5-6 пъти на ден. Той е безопасен за бременни жени и деца (използвайте малки дози!), Защото съставките са изцяло натурални и не съдържат токсини. Предупреждение: Да не се използва на празен стомах, и да започвате с една чаена лъжичка за първите няколко пъти. Той е мощен и може да предизвика гадене или повръщане, ако не се използва по този начин.
Ползи за здравето

Чесънът е силен антибиотик с широк спектър от ползи за здравето. За разлика от химичните антибиотици, които убиват милиони полезни бактерии тялото ви се нуждаете, само бактерии и микроорганизми, които са вредни загиват. Чесънът също така насърчава и увеличава нивото на здравословните бактерии. Той е мощно противогъбично средство и унищожава всеки антиген, патоген, и вредни болестотворни микроорганизми.

Лукът е най-близък роднина на чесъна и той има подобно, но по-меко действие. Заедно те ​​създават силно бойно дуо.

Хрянът е мощна билка, ефективна за синусите и белите дробове. Тя отваря синусните канали и увеличава кръвообращението, където обикновените настинки и грип обикновено започват, като повечето лекари биха се съгласили.

Джинджифилът има силни противовъзпалителни свойства и е силен стимулант на кръвообръщението. Лютите чушки са най-мощните циркулационни стимулатори. Те трябва само да включат своите антибиотични свойства, за да се борят с болестта, когато е необходимо. Куркумата е най-перфектната подправка , почиства от инфекции и намалява възпалението. Блокира развитието на рак, както и предотвратява деменция. Тя е особено полезна за тези, които се борят с болки в ставите.

Ябълковият оцет -Има нещо много здравословно в използването на ябълков оцет като бащата на медицината, Хипократ, използва оцет около 400 г. пр.н.е., поради неговите свойства. Той казва, че е използвал само две средства: мед и ябълков оцет.

Ябълковият оцет, когато е направен от пресни и узрели ябълки, които са по-късно ферментирали и минават през строг процес до получаване на крайния продукт. Ябълковият оцет съдържа пектин, фибри, които намаляват лошия холестерол и регулира кръвното налягане.

Здравните експерти са съгласни, че хората се нуждаят от повече калций, тъй като те остаряват. Оцетът помага извличане на калций от храните, с които се комбинират, което помага в процеса на поддържане на костната здравина. Калиевият дефицит причинява различни проблеми, включително загуба на коса, чупливи нокти и зъби, синузит и хрема.

Ябълковият оцет е богат на калий. Проучванията показват, че калиевият дефицит води до забавяне на растежа. Всички тези проблеми могат да бъдат избегнати, ако използвате ябълков оцет редовно. Калият също така премахва токсичните отпадъци от тялото.

Бета-каротинът предпазва от повреди, причинени от свободните радикали, поддържа кожата стегната и млада. Ябълковият оцет е добър за тези, които искат да намалят теглото си. Той се разпада на мазнини, които подкрепят процеса на природна загуба на тегло. Ябълковият оцет съдържа ябълчена киселина, ефективна в борбата срещу гъбични и бактериални инфекции . Тази киселина разтваря депозитите на пикочната киселина, които са около ставите, и по този начин облекчава болки в ставите. Разтворената пикочна киселина по-късно се елиминира от тялото.

Смята се, че ябълковият оцет е полезен при лечение на състояния като запек, главоболие, артрит, слаби кости, стомашно разстройство, висок холестерол, диария, екзема, възпаление на очите, хронична умора , леко хранително отравяне, косопад, високо кръвно налягане , затлъстяване, и много други здравословни проблеми.

Този тоник е най-добрата комбинация за борба с всяко от тези състояния. Защитете вашето здраве чрез използване на природни антибиотици!

loading…