Кобрата срещу Джошуа в края на 2019-а? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
219
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, заяви, че сблъсък между клиента му и Кубрат Пулев за световната титла на IBF (Международната боксова федерация) е възможен най-рано в края на 2019 г., защото британецът има други приоритети.

Хърн коментира успеха на Кобрата над Хюи Фюри, който направи българина задължителен претендент за световната титла, като сподели, че не е гледал мача, но е получил съобщения за развитието му и крайния изход.

„Не съм гледал мача, но получих съобщения от няколко човека за срещата. Хюи Фюри има много защитен стил на боксиране. Той води близък бой, но през повечето време се защитава. Няма как да се боксираш по такъв начин в България и да се надяваш да спечелиш по точки. Не можеш по такъв начин да се боксираш и да се надяваш да спечелиш титла. Няма как да станеш шампион. Хюи Фюри е млад и бъдещето е пред него“, каза Хърн пред boxingscene.com.

„Кубрат Пулев е човекът, който ще трябва да се изправи срещу Антъни Джошуа. Той е претендентът. Планираме следващия мач на Антъни Джошуа да бъде защита на титлата от WBO срещу Дилиан Уайт. Ние ние искаме мач срещу Дионтей Уайлдър. Мачът с Пулев ще дойде на дневен ред. Възможно е той да се проведе в края на 2019-а или началото на 2020 година“, каза още промоутърът на световния шампион в тежка категория.