ВИКТОРИО АЛЕКСАНДРОВ СЕ КАЗВА МЪЖЪТ,УБИЛ ЖЕНА СИ И ДЕТЕТО СИ MEDIAMIX МЕДИЯМИКС-НОВИНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

2
217
Добави коментар

снимка:facebook Викторио Александров се казва 26-годишният мъж, който вчера първо застреля 23-годишната си жена, а след това уби и едногодишната си дъщеричка Никол и се простреля.

Фейсбук профилът на младия мъж, който работи в частна охранителна фирма, е пълен със снимки на момиченцето му. Последният качен кадър с мъничката Никол е от 29 септември. През последния месец обаче Викторио и майката на детето не живеели заедно, след като се разделили заради скандали.

Последната снимка в профила на убитата майка – Дарина Министерска, пък е от празника по повод първия рожден ден на Никол.

Вчера 26-годишният охранител извикал ключар, за да нахлуе при бившата си любима в столичния квартал „Надежда“. Когато влязъл в жилището, Викторио застрелял младата жена, взел детето им и избягал, съобщи „24 часа“. Столичната полиция го обяви за издирване, като блокира почти всички входове и изходи на София, а специални указания получиха дори граничните пунктове, защото се знаеше, че 26-годишният мъж е с лек автомобил и имаше възможност да напусне страната.

Вчера 26-годишният охранител извикал ключар, за да нахлуе при бившата си любима в столичния квартал „Надежда“. Когато влязъл в жилището, Викторио застрелял младата жена, взел детето им и избягал, съобщи „24 часа“. Столичната полиция го обяви за издирване, като блокира почти всички входове и изходи на София, а специални указания получиха дори граничните пунктове, защото се знаеше, че 26-годишният мъж е с лек автомобил и имаше възможност да напусна страната.

Няколко часа по-късно автомобилът на Викторио – „Фолксваген Голф“ бе локализиран на паркинга на бензиностанция в Горни Богров. При идването на полицаите обаче бащата прострелва Никол в главата, а след това и себе си.

И двамата бяха откарани в „Пирогов“, но въпреки усилията на лекарите момиченцето почина.

Състоянието на бащата е тежко, но стабилно и пряка опасност за живота му няма. Той не е криминално проявен, а оръжието му е законно притежавано.

Очаква се малко по-късно днес официален брифинг на прокуратурата и МВР, на който ще бъдат дадени подробности по трагедията. Следователи пък ще направят повторни огледи на двете местопрестъпления.Източник:https://dnes.dir.bg/