Кои китайски зодии ще са най-здрави през 2019 – годината на земното прасе?

2
348
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Зодия Плъх, Бик, Куче, Маймуна:

Най-голямата заплаха за вашето физическо здраве ще бъде стресът. Важно е да се опитате да вложите усилията и енергията си в работа, спорт или изкуство, за да не се превърне в стрес или безсъние.  Физическата активност е здравословен начин да изразходите излишната енергия.

Зодия Тигър, Петел, Кон и Заек:

Според китайските вярвания, тази година вие често ще се чувствате изпълнени с енергия, но това не бива да ви кара да надценявате силите си. Не забравяйте да се храните правилно и да полагате грижи за тялото си.

Зодия Дракон, Змия, Прасе, Овца

Тази година ще бъдете затрупани съв задължения и това често ще ви кара да се чувствате изтощени. Когато се почувствате така се постарайте да намерите малко време за почивка – ще бъдете учудени колко бързо успявате да свършите задачите си когато сте отпочинали.

За да привлечете в живота си късмет, благоденствие и добра енергия се препоръчва да поставите в дома, офиса си, магазина или заведението си статуетка на животното, символизиращо годината.

Вижте тук:  Фън Шуй сувенири за годината на земното прасе 2019

Фън шуй ключодържатели за късмет и благополучие през 2019 – годината на прасето 5 брояПодарък за колеги 6 броя ръчно изработени кристални прасенца за късмет през 2019 – годината на Глигана модел 3Фън шуй комплект амулети за благоденствие през 2019 – годината на земното прасе – 6 броя модел 4Фън Шуй подаръци за колеги за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъкло – 6 брояФън Шуй сувенири за годината на земния глиган – ръчна изработка от стъкло – 3 броя

 

Кои китайски зодии ще са най-здрави през 2019 – годината на земното прасе?

5 (100%) 1 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!