Хороскоп за днес – 31 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
182
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на хората с хищнически подход и агресивни амбиции. Движете се в позната среда, не ходете по митинги и не демонстрирайте силата си. Това е и ден на изгнаниците. Ако днес заминете за чужбина дълго може да не се върнете. Не взимайте прибързани решения и такива в момент на афект. Може да сте готови на саможертва в името на децата и тяхното бъдеще, но днес трябва да помислим и за внуците. Полезно е да простите на някой, който ви е обидил и да не продължавате да си нанасяте взаимни рани.

Телец 21 Апр – 21 Май

Проблемите ще са повече за родените до 1 май, ако подхождат агресивно в ситуация, в която никой не отстъпва. Дори и една безобидна реплика може да стане повод за скандал, а да не говорим за агресивно държание или критични забележки. Ден на хищническата политика, на желанието да прецакаш другия, да заемеш по-висока позиция изкачвайки се на раменете на колегите и да вземеш всичко, до което се докопаш. Светът е да не започвате нови инициативи, а да приключите с обещаното. То ще ви донесе пари и слава.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

От днес планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. До десетина дни и Юпитер ще навлезе в Стрелец и напрежението при вас ще достигне критична точка. Бъдете внимателни днес, не започвайте амбициозни проекти, настройте се на самозащита и отменете патувания, ако усещате, че отсъствието ви може да бъде използвано от конкуренцията. Сложете в ред делата си, цяла година законът в лицето на Юпитер ще следи дали спазвате разпоредбите.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на рокади, на тежки битки в полето на личните интереси. Битките ще се водят от силните на деня, от хората с пълномощия, които ще се опитват да налагат волята си над останалите. Някъде може да избухнат конфликти, но като цяло случващото се днес ще откаже още хора от намерението да останат тук. Ден на невъзвръщенците. На всички нива са отворени огромни апетити. Който вижда, че не може да пробие се оптива да пусне корени някъде другаде. Не бива да се провокира общественото мнение. Тълпата е неуправляема.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ще се случват събития, които ще ви помагат да постигнете напредък и да заемете позицията, към която отдавна се стремите. Луната навлиза във вашия знак, а от днес и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Може да използвате недоволството на група хора в свой интерес. В момента печелят тези, които стоят зад кадър, провокират или направляват общественото мнение. Не приемайте предложения, особено чрез посредници. Приключените преговори в този ден ще ви осигурят добри доходи и стабилни позиции.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес битката за кокала навлиза в решителна фаза. Постарайте се бързо да довършите поректите и деловите задачи, от които очаквате пари и изгодни за вас предложения. Не започвайте нищо ново. Тенденцията е да сгрешите пътя и подхода. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Очертават се размествания целящи намаляване на заплати и подновяване на договори при неизгодни за вас условия. Качвате кръвното и адреналина по незначителни поводи и сте склонни да заформяте скандали. Нужно е смирение.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на коренната реформа, на промените, които всеки ще тълкува различно, а и различно ще се отразяват на отделите слоеве на обществото. Апетитите са огромни, взетите решения ще ощетяват вместо да подкрепят и направляват във взаимно изгодна посока. Днес и сексуалната енергия подкопава здравето. Връзките ще са неравностойни и всеки ще търси ползата. В такъв момент е добре да не взимате отговорни решения, да изчакате, да приключвате, а не да започвате нова работа или нова връзка.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Съдбата ви отнема предимства. Планетата на бизнеса Меркурий напуска вашия знак, а до десет дни и Юпитер ще отиде да помага в делата на Стрелеца. В момента картите се обръщат, шансът започва да се оттегля от вас и дейноста ви, а в такъв момент бързо трябва да уредиш делата, от които очакваш придобивки и предимства. Ще се водят тежки преговори, ще ви се оказва натиск, а и вие няма да се колебаете да поставите някого пред свършен факт. Бъдете внимателни към здравето си, проведете някои процедури. Не си режете ноктите.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

От днес Меркурий навлиза в Стрелец, а на 8-и и Юпитер ще дойде да му помага. При вас започват благоприятни промени. Днес конкурентите ви взаимно се елиминират. Не бързайте да стартирате нови дейности. Вижте в каква посока ще се насочат и редактират отношенията на работното място и в партньорските ви връзки. Хората, на които разчитате също ще изплуват и ще може да ви оказват лична протекция. Планирайте, но нищо не стартирайте. Концентрирайте се над работата, която трябва да се довърши и да се получат парите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на неконтролируемите енергии. Тълпата е неуправляема. Не се опитвайте да събирате нов екип и да налагате промени в стария. Не давайте повод за агресия и негативни коментари. Запазете неутралитет на работното място и не взимайте страна в споровете на околните. Денят е неблагоприятен за хирургически интервенции особено по отношение на сърцето и гръбначния стълб. Не яжте много люто. Контролирайте и пиперливия си език, ако не искате да предизвикате скандали. Сексът също не е на ниво.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция. Лесно може да прекрачите границите и да влезете в неприятни взаимоотношения. Не работете в екип, не променяйте средата и не провокирайте никого. Намалете контактите и ако може си останете у дома. На работгното място се старайте да приключвате. Не поемате нови ангажименти и не влизайте в нови делови отношения. Отварят се зверски апетити. Не яжте каквото падне и не се лакомете за чуждото място. Приключвате успешно, но новите ви ангажименти ще зациклят.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят е свързан с отровите, с преследването и изгнанието. Още някой стяга багажа за чужбина. Започнатото с голяма амбиция ще обслужва чужди интереси. Не се включвайте в масовки, стойте настрана от служебите конфликти и не подклаждайте такива. Опитайте да разберете чуждата гледна точка и простете на тези, които с нещо ви обидят. Днес е нужна една капка, една дума, за да прелее чашата на търпението. И най-добрите намерения се объркват и тълкуват неправилно. И сънищата си тълкувайте на обратно.