Kaufland обогатява портфолиото си с нова собствена марка детски играчки – Kidland

1
158
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland обогатява портфолиото си с нова собствена марка детски играчки – Kidland

5 ноември 2018 г.

Kaufland България допълва портфолиото си от марки с Kidland – първата собствена марка детски играчки на компанията. Kidland е продуктова линия, която цели да стимулира креативността, мисленето и любопитството на децата. Всички продукти на марката са създадени под строг контрол за високо качество и сигурност – сертифицирани са по стандарти FSC* и TUV*, произведени са с грижа за децата и за околната среда.
Kidland предлага богат асортимент от играчки, подходящи за деца на възраст от 0 до 8+ години – от шарения и изпълнен с фантазии свят на бебетата и най-малките, през света на логиката и откривателството, до игрите за развиване на сръчност и умения. Марката е създадена, за да бъдат всички нейни играчки верен приятел на децата в опознаването на света около тях и в изграждането на тяхното логическо мислене, както и верен партньор на родителите във възпитанието на техните деца.
В цялата търговска мрежа на Kaufland България е налице богатият асортимент на Kidland, който включва играчки като къща за кукли, детски магазин, дървени и плюшени играчки и много други. Освен разнообразие от сезонни зимни и летни предложения, Kaufland ще предлага и постоянен асортимент играчки Kidland, който непрекъснато ще се обогатява и ще бъде наличен в обектите на търговската верига през цялата година.
Чрез въвеждането на Kidland на българския пазар Kaufland продължава да обогатява предложенията си от собствени марки, предназначени за деца и детска грижа. По-рано през 2018 г. компанията пусна на българския пазар две марки за бебешка и детска мода – Kuniboo и Hip&Hopps, както и козметичната марка bevola, която предлага разнообразие от бебешки и детски продукти и грижа за цялото семейство.

FSC* е стандарт, който има за цел да осигури отговорно стопанисване на горите, при спазване на социалните стандарти и правата на местното население, като същевременно се опазва и околната среда.
TUV* е международна независима организация, която потвърждава спазването на стандартите, задължителни за всички детски играчки, произведени в ЕС, и удостоверява, че при производството на играчките са спазени всички законови изисквания.

За Kaufland
Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от над 6000 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.