Pediped – американската марка бебешки обувки, която си заслужава всяка похарчена стотинка | BeBuvki.com

1
157
Добави коментар
sharenkapov
sharenkapov

Pediped – американската марка бебешки обувки, която си заслужава всяка похарчена стотинка

Качествените обувки, естествено, не винаги са най-скъпите и доказателство за това е уникалната американска марка за бебешки и детски обувки Pediped, която предлага моделите си на сравнително изгодни и поносими цени. За сметка на това, качеството, което този производител гарантира, е повече от задоволително. Но нека ви разкажем повече и в детайли за американската компания Pediped.

Pediped е на пазара от едва 10 години. Макар и за кратко обаче тя се превърна в еквивалент на удобство и комфорт. Истината е, че компанията следва точно три, много простички, но важни правила в създаването на всеки един от бебешките си и детски модели, а именно правилото за 100% комфорт, правилото за безупречно качество и не на последно място, правилото за отличен стил. Точно в тази последователност Pediped успяват да изградят модела на своите бебешки обувки и ако трябва да сме честни, представят се доста добре. За да успее да спази своите три правила за идеалния чифт бебешки обувки, Pediped не прави никакви компромиси в избора на материали. Производителят се стреми да ползва единствено и само екологични чисти материали, като при него естествената кожа почти винаги преобладава. Тя е удобна за това, че не спарва краката, дава удобство по време на всяка направена стъпка (или опит за такава), но също така, притежава свойството да се отпуска според крака на детето. Интересен е подходът на компанията и в изработването на подметката на своите обувки, а именно: два слоя устойчива на приплъзване, висококачествена кожа за серията Originals® или тънка естествена гума, която осигурява идеално ниво на защита и гъвкавост за серията Grip ‘n’ Go ™. Уникалните изделия на Pediped са оригинални и по своята визия. Разчупените модели на марката впечатляват родителския поглед от раз, а ако детето е по-голямо – и него, особено когато говорим за малките принцеси, вече проходили и в областта на модата.

Всичко това е не просто гаранция за високото качество на обувките с марка Pediped, но и причина, компанията да се превърне в първата, удостоена с признание и сертификат от Американската педиатрична медицинска асоциация (APMA) за насърчаване на здравословното развитие на детските крака. Медицинското мнение за производителя е не по-малко основателна причина и все повече родители да се спират именно на тези обувки. Ето и някои по-специфични характеристики на произведените от Pediped бебешки обувки, които не по-малко ще ви впечатлят и накарат да изберете именно тях:

Обувките на Pediped могат да се перат не само на ръка, но и в пералнята, което си е повече от удобство за една млада, изморена и неопитна майка. Не се притеснявайте – след като ги извадите от пералнята обувките ще са със същата форма и няма по никакъв начин да са увредени. Pediped използват специални технологии за изработката на обувки, които технологии са не просто патентовани, но и резултат от дългогодишна работа и проучвания на пазара. Такава е технологията Flex Fit System, допринасяща за допълнителното удобство на детето. Технологията позволява създаването на малко по-големи като дължина обувки за повече удобство, но без с това да нарушава правилната походка. Бебешките обувки за прохождане пък са с специален слой мемори пяна. Той дава повече кураж на детето в първите му стъпки, защото кара кракът леко да потъне навътре и с това да се чувства в невероятен комфорт. Повечето обувки на Pediped не пропускат нито вода, нито вятър. Те са идеални и за вашите първи разходки сред природата с детето. Много от моделите на Pediped са така да се каже вегански. Или за да не използваме този комерсиален и леко опорочен термин, ще кажем, че те са изцяло екологично чисти и с нищо не поставят в риск децата ви. Цените на бебешките обувки от Pediped, както вече казахме, не са от най-ниските. Но след първото обуване ще видите, че си заслужават похарчените пари. Обувките за прохождане от Pediped са винаги с антихлъзгава повърхност. Така детето не просто по-бързо ще проходи, но и ще избегне стреса от падането. Или поне – доколкото това е възможно!

Вземете бебешки обувки Pediped от нашия магазин! Разполагаме с уникално разнообразие от техните модели. Няма да съжалявате!

Разгледайте всички обувки на марката Pediped, които предлагаме