Време е за нови мебели – ами старите?

2
168
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

2
ное.
2018

Всеки обича новите неща, поне що се отнася до материалните придобивки. Вълнението, възможността за създаване на нови спомени, положителната енергия, с която се зареждат и най-вече – подобренията, които се внасят в живота с тях. Разбира се, далеч от изцяло консуматорското пазаруване, смяната на старите мебели с нови е голяма стъпка, която много хора се притесняват да направят.

Причините са главно – дали ще се намерят толкова удобни мебели като старите и какво ще правят с последните. Относно първото, всичко е въпрос на лична преценка и голяма доза адаптация, а за второто – ние сме насреща.

Хамали Стоянов е специализирана фирма за извозване на стари мебели в София и областта. При нас ще намерите точното решение във всеки един момент. Искате да смените гардероба, но той е обемен, тежък и нямате идея какво да го правите? Свържете се с нас и ние ще свършим тази задача вместо вас. Няма нужда да се притеснявате за разглобяване, пренасяне и особено за изхвърлянето.

Ние сме твърдо против оставянето на обемни мебели до кофите за отпадък – създават предпоставка за замърсяване и не се обслужват от сметоизвозващите фирми, т.е. може да стоят до контейнера месеци наред, докато не бъдат счупени и разхвърляни навсякъде. Извозваме вашите стари и негодни за употреба мебели до специално за целта депо, за да бъдат обработени по подходящ начин.

След кратка консултация по телефона, може да посетим адреса за безплатен оглед и да уточним всички параметри по услугата, както и да получите крайна цена. Подчертаваме, че ние винаги даваме окончателната цена за плащане, защото искаме да бъдете спокойни за бюджета си и да превърнем смяната на мебелите в прекрасно и положително заредено изживяване.

А ако вашите стари мебели са все още годни за употреба, може да ги транспортираме до друг адрес по ваше желание или дори до склад, където да изчакат намирането на нов собственик. Освен извозване на стари мебели, при нас може да се възползвате и от допълнителни услуги, които в пакет вървят с много добри отстъпки – преместване на мебелите до новия ви дом, извозване на счупените и старите и дори почистване до голо на жилището.

Просто ни се обадете и споделете с нас от какво се нуждаете, обещаваме да ви предложим оптимални условия и комфорт.