Тонколони Logitech G560 RGB 2.1, 240W, Черен

1
139
Добави коментар
router-bg
router-bg

Тонколони Logitech G560 RGB 2.1, 240W

Насладете се на нови нива на интензивност с Logitech G560 LIGHTSYNC PC геймърски тонколони с RBG подсветка. Тази 2.1 канална система реагира на действията и музиката по време на игра. Персонализирайте ефекти в почти 16,8 милиона цвята с четири зони на осветление: предна и задна светлина на всяка колонка. Мощността на 240 Watts Peak (120 Watts RMS) захранва един експлозивен субуфер и два сателитни RGB говорителя с широкоспектърни драйвери за ясен и чист звук. Технологията DTS: X Ultra прави 3D съраунд звук от компютърни игри и музика, осигурявайки позитивен игрален звук с голям реализъм. Logitech G560 може да се свърже към няколко източника: USB, 3,5 мм и Bluetooth. Безпроблемно превключвайте между 4 устройства с Logitech Easy-Switch.

Характеристики:

Вградено LIGHTSYNC RGB осветление което реагира на игрите и ви дава нови нива на интензивност. LIGHTSYNC RGB ще ви потопи в действието с автоматични светлинни ефекти синхронизирани с любимите ви игри.
Експлозивната енергийна мощност от 240 вата и уникалният дизайн на сателитите осигуряват огромен звукова мощ за ненадминато изживяване докато играете.
Интегриран DTS: X Ultra съраунд прави 3D позиционен звук, така че да чувате звука на игрите от всеки ъгъл
Лесно персонализирате четирите зони за осветяване на високоговорителите с Logitech Family Software за предна и задна светлинна проекция при избор от 16,8 милиона цвята
Работи с компютри с Windows и устройства с Bluetooth, включително компютри, смартфони и таблети (DTS: X не се поддържа на Mac OS X)
Ниво на звуково налягане (SPL Max) – 97decibel @ 426B