Модните тенденции за есен-зима 2018/2019

1
313
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коя е основната тенденция за тазгодишния есенно-зимен сезон? Изненада ли ще е, ако кажем, че думата е само една – И З О Б И Л И Е. Да. Истина е. Имате пълната, абсолютна свобода да си изберете какво, кога и по какъв начин да бъдете. Всяка роля е фантастична, а за това как ще я „изиграете” ще ви помогнем ние, като ви даваме полезни насоки в морето от текстури, цветове, материи и принтове.

Easywear стилът продължава да стои в основата на трасиращата дъга и да дава първоначални насоки за действие. Все пак за всички ни остава важно да се сгушим в топли и удобни дрехи, които ни създават уют и комфорт, но за хладните месеци на 2018-та, комфорт също значи и еклектична серия от вече познати парчета, които са изпитани на терен и са безопасни за стиловите спринтьори.

Общата тенденция може и да е била за дрехи, които бързо се обличат и събличат, но модата не забравя за забавлението, цвета и блясъка.
Зимата на 2018-та ще бъде определена като пиршество на индивидуалността и стила с едно многообразие от тенденции.

Cowgirl

Този сезон модата обръща поглед към Америка, за да ”открие” Новия свят чрез западните акценти в Isabel Marant, безметежната елегантност на Margot Hemingway чрез стила на Lorenzo Serafini и острието на подчертаната женственост на Alberta Ferretti в Wild West стила.

Изкуствена кожа с косъм

Това е едно от най-успешните отклонения в модата. Проект, създаден с желанието да защити планетата. Изкуствената кожа е най-великото откритие на модата и Stella McCartney, придружена от Gucci, Givenchy, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors и Philosophy di Lorenzo Serafini го доказаха многократно.

Плетиво

Една от на-горещите тенденции за сезона е миксирането на комфорта с елегантността за една наистина зимна визия – насочете вниманието си към обемите, големите яки и полото.

Обемни якета

Комфортът е тънката червена нишка, която минава през есенно-зимните трендове на 2018/2019, отново залагайки на обема и щедрата подплата на якето. Всекидневна броня за модерния живот.

Пелерини/пончо

Усещане за пълна свобода и комфорт на движението. Този тренд се връща точно в подходящия момент – лесен елегант, който е от съществено значение за всеки дамски гардероб, който придава на комфорта и сексапила приоритетност.

Блясъкът на нощта

Блясъкът на диаманти и пайети осветяваше модните подиуми по време на Седмиците на модата. Разликата този път е, че те не бяха в образа на мини-роклите, а вместо това дълги, искрящи ансамбли играеха главната роля по пистата. Можете да видите сегменти от класическия костюм на 80-те години, рокли от Викторианската епоха и всякакви винтидж елементи, които заемат реална роля в настоящата 2018-2019-та.

Хипи

Когато модата придобие вкус на фолклор, всяко правило изхвърча през прозореца. Представете си една смесица от цветове и материи, неподчинена на никакви норми. Пачуърк за луксозен номадски вид.

Каре

Карето дойде във всички варианти и стилове този сезон, но триумфира във фантастична екплозия на ярки цветове и безкрайна лудост.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
блясък, винтидж, еко кожа, есен-зима 2018-2019, каре, модерно, тенденции, трендове