Товарно такси в София – какво пък е това?

2
160
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Какво извиква в съзнанието ви словосъчетанието „товарно такси“? Сигурно си представяте натъпкано до горе такси, на което багажникът му не може да се затвори от куфари, а върху покрива са привързани още чанти и багаж. Ами… не познахте.

Товарното такси е услуга, която се изпълнява най-често от бусче, което може да побере доста багаж. Използва се най-често при нужда от преместване на дома или офиса, когато вещите не са толкова много, но все пак не се побират в един курс с кола. Ние от Хамали Престо имаме и други превозни средства, които да покрият нуждите на абсолютно всеки наш клиент. Освен бус, имаме и камионче тип фургон с падащ борд, също така бус с падащ борд и бордови камион с брезент.

За да се предлага като отделна услуга, със сигурност има много предимства, а дали вие имате нужда от нея, вижте по-долу.

Нужно ли ми е товарно такси в София и околността?

Имам много багаж.
Имам малко багаж.
Искам всички вещи да се пренесат на един курс.
Адресите са на територията на София и Столична община.
Адресите са в различни области на страната.
Нямам (подходящ) автомобил.
Не искам да ангажирам роднини и приятели за превоз.

Ако поне 2 твърдения се отнасят до вас, със сигурност може да се замислите за поръчване на товарно такси.

Както виждате, услугата и изключително гъвкава. Подходяща е за адреси на товарене и разтоварване в рамките на София или Столична община, а също и за цялата страна. Може да се превозва и малко, и много багаж. Ние от Хамали Престо осигуряваме опитни шофьори, които освен с уменията си зад волана, могат да ви съдействат и с хамалската част (услугата се договаря предварително или се таксува допълнително, ако не е заявена, но е нужна).

Въпросът за цената е този, който тормози най-много ползващите услугата товарно такси в София и страната. Това е напълно разбираемо, а тъй като ние сме почитатели на кристално ясните отношения, ще ви дадем точна цена след изясняване на всички параметри по заданието. Цената се определя от броя на курсовете, ако става дума за рамките на София. За случаите на транспорт между София и друго населено място, цената зависи от разстоянието и товара.

Във всички случаи – потърсете ни и ние ще ви помогнем да направите тази стъпка – да намерите по-добро място за живеене или по-добра локация за своя бизнес!

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn