eMAG Черен Петък – Black Friday Информация и Дата на Събитието

2
463
Добави коментар
stoyan88
stoyan88

Black Friday e организиран от eMAG за първи път през 2013, събитието набира популярност и през изминалата 2016 година се радва на особен интерес сред потребителите – в първите 3 часа в еМАГ са продадени над 100 хиляди продукта, което е ръст от 28% спрямо предходната година.

История на Black Friday – от къде тръгва традицията?

Традицията Черен Петък тръгва от САЩ. Черният петък е петъкът след деня на Благодарността, и се провежда в края на месец Ноември. Black Friday бележи началото на голямото коледно пазаруване и денят с най-големи намаления през цялата година.

Магазините отварят от ранни зори, а понякога и точно в 00:00 часа през нощта на четвъртък срещу петък, за да могат да поемат тълпите от чакащи хора, жадни за намаления. Разбира се най-примамливите артикули се изчерпват бързо, затова първите печелят най-много. В последствие Black Friday кампании тръгват и по онлайн магазините в страната.

В България от няколко години се провеждат черен петък кампании, но най-масовите от тях са в интернет, а именно в големите търговци като емаг. Ако търсите подарък за Коледа, то определено проверете намаленията в кампанията черен петък на ЕМАГ .

За да сте сигурно, че ще грабнете най-доброто намаление е необходимо:

Първо: Да знаете точно какво искате – ако не знаете какво търсите, докато разглеждате примамливите намаления, продуктите се изчерпват и най-често, желаният от вас артикул свършва под носа ви. Ето защо е важно да знаете какво търсите и предварително да сте проучили цената му в обикновен ден.

Кога е точната дата на Черния Петък в ЕМАГ тази година? 

През 2018 кампанията „емаг черен петък“ ще се проведе през последната седмица на месец Ноември и ще започне рано сутринта на 23 Ноември, а намаленията ще продължат до края на деня, но не забравяйте, че всяка една оферта е до изчерпване на количествата.

Какви Оферти да Очакваме за 23 Ноември – Черния Петък?

На 23 Ноември ще може да се възползвате от оферти в разнообразие от категории като:  мобилни телефони, мода, телевизори,  електроника,  малки и големи електроуреди, артикули за спорт,  продукти за дома и градината, за детето, здраве и хигиена, и още много други. От еМАГ препоръчват на клиентите си, предварително да направят списък с избрани от тях продукти за да могат да поръчат лесно и бързо, по време на Черния Петък, ако тези продукти са чат от кампанията, тъй като всички оферти ще са до изчерпване на количествата.