Здравословно отслабване – възможно е

1
193
Добави коментар
borola
borola

Днес много хора с наднормено тегло се питат как да отслабнем бързо, как да укротим силния си апетит, достатъчно ли е ускоряването на метаболизма, за да се постигне трайно редуциране на теглото? За да преодолеят затлъстяването си и за да си осигурят здравословно тегло те са готови на редица нездравословни жертви. Подлагат се на опасни диети, прилагат какви ли не недоказани похвати за лесно отслабване, а много от тях водят до сериозни здравни проблеми. Затова ние ще покажем, че здравословното отслабване е постижимо и ще посочим продукти, с които да го постигнете.

Отслабването с глад е опасно – не разчитайте на него

Диетолозите посочват, че първа стъпка при лечение на наднорменото тегло би трябвало да бъде отслабването и отърваването от излишните килограми. За да го постигнат много хора разчитат на лечебно гладуване, прескачане на хранения и дори на пълно въздържание от храна за дълги периоди от време.
Организмът ни е така устроен, че може да понесе кратки гладувания, през които използва естествено натрупаните запаси от енергия под формата на гликоген или мастни отлагания. Всяко гладуване и стремеж към отслабване с глад обаче бързо го изтощава и може да доведе до сериозни последствия. Затова всеки позив на глад трябва да бъде задоволяван. Това не значи край на стремежа към нормално тегло и фина фигура, напротив. Дори честите хранения, стига да се разчита на пълноценна храна и на качествени продукти за отслабване, може да осигурят решаване на проблема със затлъстяването.

Здравословно отслабване – ето как

Здравословно отслабване е това, което редуцира затлъстяването по естествен начин, щади организма и позволява поддържане на здравословното тегло за напред. За да се отървете от затлъстяването без риск за здравето си не е нужно да гладувате. Здравословната програма за отслабване включва избягване на висококалоричните и мазни храни, преминаването на хранителен режим с чести, но леки хранения и прием на качествени продукти за отслабване.

Калорекс Кла – безвредният продукт за отслабване с доказан ефект

Редица научни доказателства и богат клиничен опит са потвърдили ефективността на природния продукт Калорекс Кла/Calorex® Cla в борбата със затлъстяването и наднорменото тегло. Калорекс Кла действа изцяло за нормализиране на теглото и допълва всяка здравословна програма за отслабване. Позитивният му ефект се дължи на 3 негови действия:

– ускоряване на метаболизма

– потискане усвояването на мазнините

– повишаване изразходването на енергия

Преглеждания:
548