ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН: Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри (Heavyweight Fight (WBC)- 2018) от 04:00 неделя

3
388
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Американецът Дионтей Уайлдър и британецът Тайсън Фюри ще премерят сили, а наградата за победителя в този двубой е титлата на Световния боксов съвет (WBC).

Сблъсъкът е на 02 декемрви в неделя с начален час 04:00 сутринта българско време и ще се проведе в Лос Анджелис, САЩ.

Уайлдър е настоящия шампион на Световния боксов съвет. Бронзовия бомбардировач е на 33 години и до този момент има записани четиридесет победи и нито една загуба в професионалната си кариера. Още по впечатляващ е факта, че 39 от тях  са спечелени с нокаут.

Фюри е на 30 години и през своята професионална кариера има двадесет и седем победи, като 19 от тях са с нокаут. Циганският крал нямаше професионален мач три години заради проблеми извън ринга, но показа че все още се намира в отлична форма и записа успехи над Сефери и Пианета.

Двубоят е от ключово значение и за двамата боксьори в тежка категория, като победа за американеца ще означава запазване на безупречната му статистика и най-вероятно следващия му опонент ще бъде Антъни Джошуа за определяне на абсолютния световен шампион и притежател на всичките 5 титли. От друга страна победа за британеца ще означава още един сериозен противник в списъка му след като прекъсна доминацията на Владимир Кличко през 2015 година.

 

 

Ако искате да го гледате онлайн: ТУК ще намерите списък със стриймове.