Хороскоп за днес – 30 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
859
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 30 ноември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден свързан с насилието и коренната реформа. Нищо няма да става по лесния начин. Забравена е дипломацията. Ще се отива към крайни действия и ще се взимат крайни решения. Някой със сигурност ще бъде ощетен, а друг поощрен неподобаващо. Не бива да се взимат отговорни решения, да се започва каквато и да било дейност, връзка или начинание. Ако заминете за чужбина или точно днес купите своя билет може да решите да останете за по-дълго или завинаги. Не се подавайте на гнева. Неблагоприятно за стомашни операции.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес здраво захапвате кокала и няма да го пуснете на никаква цена. Може да направите компромис със съвестта и чувствата, но не и с бизнеса и парите. Навлизате в период на конкурентни действия и елиминации. Ще удържите победа и ще постигнете каквото искате някъде с честни, а другаде с нечестни средства. Днес властва агресията и насилието. Ще ви поставят ултиматуми, но подобни действия няма да ви изплашат. Приключете работа и дейност, които ще ви донесат пари, придобивки, престижни позиции и слава.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Родените в първата декада ще бъдат подложени на атака и провокации. Ден на крокодила. Кой както може ще захапе другия. При вас в момента действа кръст на планетни сили спрямо слънцето ви, което ще се отрази негативно на имиджа, на позицията ви в работата и в обществото. Не е изключено да бъдете притиснати от хора и ситуации и да се наложи да отстъпите от позиции и намерения. Ден и на доброволната жертва в името на общото благо, на децата и семейството. Очаквайте атака по всички флангове. Тълпата е неуправляема.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на огромните апетити. На никого не може да затворите устата. Ламтежът разваля досегашни връзки, настройва един срещу друг колеги и приятели, които до момента са действали лоялно и синхронно. Не бива да се провокира общественото мнение. Днес малкото камъче ще преобърне колата. Назряват промени. В момента печели по-силният или този, който няма какво повече да губи. Ден на крайни състояния, които ще донесат генерални промени в начина ви на живот, работа и връзки. Нищо ново да не се започва.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ще приключите успешно важна задача. Ден на насилие и неизбежни реформи. Сега е момента да яхнете ентусиазма на недоволството, да покажете водаческата си сила и способност да реагирате на промените в подходящия момент. Влизате в ролята на третия, който печели, когато други двама се карат и взаимно се елиминират от играта. Пазете се от провокации и съблазни. Не реагирайте на предложения от конкуренти и хора, които и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на корема. Не си режете ноктите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на тежки изпитания за родените в първата декада. Бъдете особено внимателни. В хороскопа ви действат тежки планетни конфигурации. Ще се окажете във въртележката на опасни конфликти и действия, които може да ви навредят емоционално, професионално и здравословно. Стойте далече от разгневената тълпа, не влизайте в преговори и не се дръжте ултимативно. Днес апетитите са огромни, агресията е неуправляема, претенциите на другите опасно ще засегнат парите, имиджа и положението ви в обществото. Внимавайте къде и какво ядете.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и за тази вечер не планирайте екстремни изяви. Денят е белязан с агресия и желание за революционни промени. Ще се действа от позиция на силата. Балансираните ви и омиротворяващи действия ще бъдат счетени за провокация или манипулация. Внимавайте със съблазните, не тръгвайте в нова посока в чувствата и в бизнеса. Колкото и да ви увещават не се съгласявайте на промени в досегашния ви план и поведение. Но този ден е символ и на прошката и покаянието.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Може да вземете от всичко по много, но и да попаднете в проблемна ситуация. Ден на реформи, но не козметични, а основополагащи. Очаквайте рокади и промени, които пряко ще засегнат личните ви и професионални позиции. Движете се изпреварващо и поемете в движение инициативата, ако искате да останете актуални и на ниво в променящата се ситуация. Ден на изгнаниците, на хората, които заминават или се връщат търсейки нещо по-добро. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето и стабилността на връзките.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в първата декада ще водят тежки битки за правото да живеят по-добре, да получават добро заплащане и качествени услуги. Назряват генерални промени в системата и в начина ви на живот. Очертават се остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения. Тълпата е неуправляема. Споровете на работното място може да прераснат в открити конфликти. Всеки е отворил голямата уста на претенцията и се стреми да обори и надприказва другия. Властва хищническата политика и законът на джунглата. По възможност си останете у дома.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

По някакъв начин битките на другите и вашите собствени инициативи днес ще ви донесат облаги и възможност да приключите с определена работа. Някой ще получи и дължими пари, ако притисне тези, които вече са реализирали ползите от услугата. Проблемът е, че апетитите са огромни, води се манипулативна и агресивна, а не честна и равнопоставяща политика. Конкурентните битки са лишени от всякакви правила, действа правото на силния. Натрупаният потенциал търси поле за изява. Не се поддавайте на провокации.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в последните дни на зодията са на прага на разтърсваща любов и увлечение, което може да провали досегашните им връзки. Днес сексът е противопоказен и разболява. Ще ви навреди и желанието да получите нещо на всяка цена, без да се интересувате от последиците. В този ден лесно се решаваме на коренна промяна в работата и в живота, но после може да ни се иска да върнем нещата така, както са си били. Дайте си точна сметка за ползите и загубите от днешните ви действия. Не позволявайте да ви манипулират.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Марс от вашия знак образува кармичен кръст с планетите в Стрелец и Дева. Ще се водят свещени войни, предстоят генерални промени в начина ви на работа и живот. Този ден се свързва с нуждата от бързи реформи, за да не се отиде в крайности и нежелани противопоставяния. Напрежението непрекъснато се покачва. Родените в първата декада са в по-рискова и неблагоприятна позиция. И най-дребната провокация ще се използва. В момента властва нулевата божа заповед, която гласи „бъди” оцелей, другото няма значение.