ГОРЕЩА ТЕМА: Проговори съпругата на Ценко Чоков – ето какво е правил скандалният кмет в столичен ресторант

1
231
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ние в момента живеем в Галиче, Ценко Чоков е на адрес в София. Жилището е негово. Не сме решили това за адреса ние, реши го съдът, за да няма размирици в селото, в което живеем, и в същото време да бъде по-близо до болниците, където действително се лекува.

Това заяви пред Нова телевизия Цветелина Нелова, съпруга на Ценко Чоков, във връзка със снимките на мъжа й, който посещава столичен ресторант, докато е под домашен арест.

„Той болестите ги има и те са установени неведнъж или два пъти. В последните 2 години той непрестанно се лекува“, обясни тя и добави: „За да бъде на количка, той има полиневропатия коксартроза.“

„В зъболекарския кабинет има стол, не стои прав. Той претърпя хирургична интервенция, беше на операционна маса. Предстоят му още интервенции“, разкри Цветелина Нелова.

„Доколкото знам, Ценко Чоков е бил до към 18.30 часа на зъболекар и пътьом е минал до прословутия ресторант, за да си вземе храна, защото живее сам в София“, разкри съпругата на бившия кмет на Галиче.

„Пълна лъжа е, че на масата има алкохол. Другите хора на масата не ги познавам“, увери тя.

„Вчера имаше други репортери в самия ресторант, а сервитьорът разкри, че са стояли там 10 минути. После е дошла полиция, взела им е личните карти и са ги държали 1 час“, каза още Цветелина Нелова.

„Той не е бил извън София. Ресторантът, от който е закупил храна, е бил на път за мястото, където живее. И друг път, прибирайки се към вкъщи си е взимал храна от ресторанти около дома“, заключи съпругата на Ценко Чоков.

Източник: ПИК

loading…