Хороскоп за днес – 24 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
613
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 24 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Изискването на деня е всичко да е с мярка. Не се опитвайте да налагате мнението и избора си на другите. Родените в третата декада да смирят амбициите поне в този ден на бъднуване и очакване нещата да се променят към по-добро. Това е и най-благоприятният ден в този месец за предложения и годежи. Висшата любов ни покровителства, подкрепя връзки и съюзи основаващи се на взаимното разбирателство и споделените чувства. Не планирайте за деня странични ангажименти, сплотете семейството.

Телец 21 Апр – 21 Май

Всичко предприето днес ще върви по план и ще ви носи радост, ако се контролирате във всеки момент и не допуснете алкохолни или емоционални злоупотреби. Следващите два дни може да бъдат тежки и рискови, ако тази вечер си позволите нещо неприятно за близкте или закъснеете за семейната вечеря. Не е ден за странични връзки и изневери. Всеки трябва да бъде там, където са най-близките на душата и сърцето му хора. На Бъдни вечер всеки може да си даде сметка за стойноста на връзките си и за истинските чувства на другите към него.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

И независимо колко важна е страничната ви работа, постарайте се да я свършите бързо или направо да забравите за нея и да участвате активно с близките в подготовката за посрещането на тази свята нощ. Днес страничните ни връзки нямат значение, загубват силата и привличането си. Родът се сплотява. Някъде някой ще си поплаче останл сам, но във всички домове ще грее светлината на надеждата за нещо по-добро в бъдеще. Сега е момента да се повеселим. Децата тръпнат да отворят подаръците. Заспиваме в очакване.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в третата декада може да направят грешен ход, ако се заемат с работа извън дома и оставят половинката сама да се справя с всичко. Днес работа и семейни дела са противопоставени. Ще влошите положението, ако се приберете на градус или тази вечер си позволите алкохолни злоупотреби. Денят е важен за сращи от всякакъв вид, но във всеки момент трябва да си трезвен и да не губиш усещането си за значимоста на момента. Бъдете внимателни, ако не искате утре да срещнете ледени сърца и погледи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за важни начинания, но само до обед. Може да уредите и служебен проблем, но с напредването на деня всеки си тръгва към дома, към семейните задачи и отговорности. Тази вечер една новина ще бъде големият ви подарък. Разпределете правилно ролите и си дайте заслужена почивка. В тази свята нощ Луната навлиза във вашия знак и определя една нова посока на избор. В следващите два дни ще доминирате в средата си, ще играете разпоредителна роля, ще привличате бъдещи клиенти и съюзници. Днес не отивайте в крайности.

5

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за веселие. Някой ще получи предложение и вест, за които ще почерпи. Някои от вас ще са на работа и добре ще се представят. Ще направите впечатление и ще получите одобрението на шефовете. Но с напредването на деня направете вече остър завой към семейните дела. Ако останете някъде да се почерпите може да си създадете проблем и да не успете да спрете навреме. На Бъдни вечер сме с най-близките, кръгът се стеснява и всеки си дава сметка, къде е желан и къде не му е мястото. Утрешният ден ще свали маските.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Тежък ден за родените в третата декада, особено ако отделят повече време за работата, за амбициите си да се доказват пред шефове и колеги. Не поемайте допълнителна отговорност. Не оставайте партньори и близки сами да се оправят с подготовката за Бъдни вечер. Всяко отиване в крайности ще провокира конфликти. Следете приятните мигове на веселие да не се превърнат в открито буйство. Не забравяйте какво сте обещали. Срещите ви през деня не бива да развалят семейните сбирки.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Чудесен ден. Където и да отидете ще прекарате приятно, за разлика от утрешния ден, когото ще сте ограничени в рамките на семейните задължения и роднинските посещения. В момента се освобождават много неконтролируеми енергии, затова от голямо значение е да знаете кога и къде да започнете, кога и къде да спрете, особено в пиенето и в страничните контакти. Дано се приберете навреме за семейната вечеря. Този ден ще ви донесе главоболия, ако не сте в час с изискванията и нуждите на партньора.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес с лекота придобиваме една особена вътрешна освободеност и правим някои неща за пръв път. Алкохолът е лош съветник и може да развали стабилни връзки. Увеличете самоконтрола, отложете срещите с приятели и не работете извънредно. Този ден е даден за семейството, изисква да се съберем в тесен кръг, да не мислим за страничните си връзки и занимания. Отлагайте и деловите срещи. Следващите два дни ще донесат големи предимства. Сънищата от тези вечер ще покажат кои проблеми бързо трябва да се решат.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в третата декада да не се застояват на работното място или на места, където могат да бъдат изкушени от всякакъв вид емоционални или алкохолни злоупотреби. Ще си докарате неприятности, ако не се приберете навреме. Днес работа и семейни отношения са противопоставени Не мислете, че ще оправите света или ще може да свършите цялата насъбрана работа. Откажете на приятел, който ви кани да пийнете по чашка, за да си нямате неприятности и да не си развалите комфорта в тези прекрасни и благословени дни.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Очертава се един прекрасен ден, с гостувания и приятелски срещи, а вечерта семейно пред камината ще прекарате незабравими часове. Изисквнето на този ден е да не се прекалява с пиене и ядене. Утре ще се събудите с натежала глава, ще ви се стоварят проблеми, които може да променят програмата и добре планираните пътувания или гостувания. Луна и Венера ще ви гледат в тежки аспекти. Внимавайте тази вечер да не дистанциарате тези, които смятате да привлечете. Чувството за мярка да не ви напуска.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ще се чувствате добре, празникът ще ви завладее, тежките мисли ще си отидат. Настроението е приповдигнато и дори проблемните моменти, които ще изживеете в крайна сметка ще ви донесат хубави спомени. В хороскопа ви действат прекрасни аспекти туширащи тези с негативно излъчване. Спазвайте закона, не отивайте в крайности, приберете се навреме и всичко ще е наред. Може да ви направят предложение. Получавате покана за пътувания и гостуване по празниците. Ще се почувствете щастливи и значими.