Хороскоп за днес – 26 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
470
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 26 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Както е казал народът „в сряда се не сяда”, но в този ден може лесно да попаднеш в заложените капани за наивници. Стойте далече от контактите в мрежата. Ще ви зарибяват нереалистични реклами, може да станете обект на открита компроматна атака. Внимавайте какво споделяте с непознати или познати, които и друг път са ви предавали и излагали на опасност. Затова останете пасивни, позволете си почивка и разтоварване, ограничете контактите в социалните мрежи и сменете един вид труд с друг. Идете на излет в планината.

Телец 21 Апр – 21 Май

Телецът обикновено печели и се възползва от грешките на другите, но днес сами сте изложени на грешки и компроматна атака. Родените в третата декада е добре да останат където са, да не правят нови ходове и да ограничат контактите до минимум. Някой ще бъде подведен от чувствата и ще направи рисково вложение. Друг, горд от предните успехи ще си позволи волности, които бизнесът и търговските връзки не позволяват. Винаги ще се намери по голям хитрец от хитреца. Щадете се, следете кръвното, ограничете изявите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ще имате успех навсякъде, където действате сами, където не ползвате посредници или услугите на странични лица. Взимайте самостоятелни решения без консултации с потенциално засегнати в проблема лица. Всичко, което разкриете като план и намерение ще активизира конкуренцията и в следващите дни ще бъдете обект на масирана атака. Ако условията позволяват останете си у дома. Би било чудесно да слеете празниците, да се дистанцирате от странични контакти, да се заемете с личното си творчество и работа.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес лесно се попада в лапите на мошениците. Отнасяйте се внимателно към реклами и предложения, към всякакви опити да бъдете въвлечени в уж изгодни сделки и делови отношения. Най-неблагоприятният ден в месеца за запознанства и любовно предложение. По тази линия сте много застрашени. Трудно ще удържите страстта, може да изневерите или да разберете за изневери. Не подписвайте нови договори, не давайте обещания и ограничете контактите в мрежата. Постойте край огън, прочистете мислите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес е трудно да ви се откаже, особено за тези, които зависят от вас. Ако търсите секс ще го намерите, но ако търсите любов ще е по-трудно. В този ден всеки се стреми да улови другия в мрежите си, да спечели за чужда сметка, да продаде скъпо и да купи евтино. Не подценявайте околните, може да спечелите на едно място но на друго ще ви преметнат и изиграят. Най-болезнени ще са емоционалните удари. Една любов може да си отиде взела от вас каквото е могла. Внимавайте с алкохола, не правете предложение.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ако в този ден не си позволите да направите важна крачка напред в следващите дни победата ви е сигурна. Днес няма да получите най-добрите оферти. Лесно се ловят наивници на всякакви възрасти. Паяци ви дебнат в мрежата. Може да се окажете в плен и на една любовна илюзия. Всяко предоверяване ще ви струва скъпо. Може да станете жертва на опасно пристрастяване. Не си позволявайте да опитвате стимуланти и наркотични вещества. Не приемайте като свои чужди мисли и съвети. Страстите вкарват в капани.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Бъдете особено внимателни към новите предложения и идеи, които някой ви предлага или налага. Всичко, което разберете или научите днес може да се окаже една голяма лъжа. Ще се предлагат подвеждащи информации, ще се тества общественото мнение по всякакви линии и малко от изговореното ще бъде истина. Не се обвързвайте с нови партньори в бизнеса и в любовта. Паяци в сянка дебнат заблудените мухи. Като и да го погледнеш днес не е ден за сериозна работа и за поемане на общи отговорности.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят предлага тестова програма за интелекта и умението ви да въздействате или да се подавате на въздействие. Родените в третата декада ще се излъжат в момент, когато имат намерение самите те да заблудят някого. Винаги ще се намери по-голям хитрец от хитреца. Не работете в екип и не поемайте колективна отговорност. Изкусителката Венера от вашия знак е в пречупващ аспект с Луната от Лъв. В желанието да спечелите престижни позиции може да си позволите неравностойна и губеща любовна авантюра.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Вероятно е да спечелите когато двама се карат или не могат да разделят неделимото. Родените в третата декада за момент ще се окажат свободни от наложена отговорност и с по-малко задачи от предните дни. Не бързайте да се обвързвате, да поемате нови задължения и работа. Този ден ви е даден за самостоятелни творчески занимания. Отделете време за личното си хоби, което може да направите печеливш бизнес. Не бързайте да споделяте идеи и намерения. Точно днес не търсете посредници, а си свършете работата сами.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ако днес запазите неутралитет и не взимате важни решения в следващите два дни ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Не бързайте да се съгласявате с привидно изгодните предложения. Работете на свой терен и със свои средства. Точно днес не взимайте и не давайте заеми. Пазете се от зарибяващи предложения. В момента е лесно да прилепнеш към подвеждащи реклами и информации. Най-лошият ден за любовно предложение. Със сигурност единият ще използва другия. Не посягайте към наркотиците.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в третата декада лесно попадат в плен на емоции, страсти и предоверяване. Ще се намери кой да ви омае както в чувствата така и по отношение на работата и деловите връзки. Съветът е да не правите крачка в нова посока. Не приемайте чуждите идеи като свои. Вероятно е психологическо въздействие. Не участвайте в съвместни проекти и не позволявайте на когото и да било да ви се меси и да взима решения вместо вас. Намерете си тихо и спокойно място за творчество и лични занимания. Постойте край огън, прочистете мислите.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Всичко, което направите и предприемате сами, без чужди намеси, съвети и материално подпомагане ще ви донесе в бъдеще късмет и победа. Това, което започнете под въздействие и натиск ще донесе грижи и неприятности в следващите два дни. Движете се в тесен семеен кръг. Не бързайте за работа, откажете делови и лични участия и внимавайте с наркотичните вещества и елементите на обсебване. Отложете взимането на важни решения. Не се обвързвайте с никого за нищо. Сънищата от тази сутрин ще се сбъднат.