3+1 идеи за партита за детски рожден ден

1
199
Добави коментар

 

Рожденият ден на вашето дете наближава? Това определено е повод за радост и вълнения, но понякога ражда и тревоги, особено ако все още не сте взели решение как точно да посрещнете празника. Вариантите за това са много – домашно парти с музика и лакомства, празнуване на открито, групово ходене на кино, веселие в парти център с професионални аниматори… Изборът е наистина голям, а вие искате да направите рождения ден на детето си приказен. Тогава защо не го пренесете в приказен свят в действителност?
 
Обръщайки се към професионална парти агенция, ще си спестите не само приготовленията на украса и лакомства вкъщи, но и главоблъсканиците как децата да си изкарат добре. Днес ви предлагаме 3+1 идеи за детски рожден ден, които със сигурност ще направят празника по-цветен и магически.

 

 

Тематично парти за рожден ден

Не би ли било страхотно, ако на рождения ден на детето ви присъстват истински приказни герои? Те, разбира се, са добре маскирани професионални аниматори, които ще се превъплътят в любимите приказни или филмови персонажи на децата.
 
На вас например може и да ви е поомръзнала песента “Let it Go”, но бъдете сигурни, че на децата не е. Елза и Ана още дълго време ще сгряват сърцата на малчуганите, затова присъствието на двете Дисни героини на рождения ден ще бъде повече от ефектно.
Ако пък детето ви не си пада по Дисни принцеси и предпочита екшъна, може директно да му помогнете да се потопи в света „Лего нинджаго“. Може да сте сигурни, че това ще е динамично и щуро парти, особено ако на него присъства истинска нинджа, която да покаже на децата различни трикове.

Детски рожден ден с фокусник

Искате още по-голяма доза магия? Искате децата да стоят застинали в почуда, докато гледат причудливи фокуси? Е, в такъв случай заложете на класиката и изберете да посрещнете рождения ден в компанията на фокусник. Знаем, че в днешно време е наистина трудно вниманието на децата да бъде приковано с лекота към място, различно от екрана на мобилно устройство. Но бъдете сигурни, че професионалният илюзионист може да се пребори това с помощта на реквизита и триковете си. А когато самите деца участват във фокусите, празникът ще е още по-специален.

 

Мастър шеф парти

Обича ли детето ви да ви помага в кухнята? Има ли интерес към забъркването на ястия и сладкиши? Един от най-новите и забавни начини за празнуване на детски рожден ден е мастър шеф парти. Това е кулинарно приключение, в което всички деца боравят с реални продукти и приготвят храна с помощта  на професионален аниматор. Той помага за правилното приготвяне на стартери, предястия, коктейли и дори торта. Мастър шеф партито е особено симпатично, защото малчуганите могат да приготвят собствената си храна, след което с удоволствие да я изядат. Те ще разполагат с истински продукти и ще придобият истински умения. А ако погледнете от още по-практична гледна точка, по този начин може и да научат нещо, което ще е полезно и вкусно у дома.

 

Куклен театър

Все пак държите на магията и не искате около децата да хвърчат кисели краставички и парченца шоколад? Ако е така, ви съветваме да се откажете от Мастър шеф партито и да изберете варианта с куклен театър. Пъстрите и магически кукли ще пренесат детето ви и гостите му в приказен свят, който ще ги отведе на приключение. Възможностите са разнообразни – от „Трите прасенца“ и „Дядовата ръкавичка“ до „Шоуто на Пипи“ и „Когато всеки прави си каквото си иска“.

 

Рожденият ден на вашето дете е наистина специален празник. Подарете му един различен и незабравим ден, който ще го кара да се усмихва, поне докато дойде време за следващия…