Хороскоп за днес – 9 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
129
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 9 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Първият благоприятен за активни делови действия и инициативи ден за годината. Изискването е да бъдете верни на принципите си и на дълга, който имате към близки, партньори и приятели. Лесно се усвояват нови знания и умения, лесно се влиза в нова среда и се оказва подкрепа на новодошлите. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее, така че отдайте заслужено внимание на храната и хапнете с приятели на приятни места. Разговорите на маса ще са отпускащи и позволяващи да се реши и най-големият проблем.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не мислете само за своята работа и печалба. Ако искате да спечелите нечие доверие и приятелство за бъдещето направете днес нужните компромиси, протегнете ръка и сключете взаимно изгодни договори. Всичко, което правите с цел само лично облагодетелстване може да се провали. Не дистанцирайте с претенции приятели и бизнес партньори. Намерете златната среда, съобразете се със законовите положения, а не само с личните си амбиции. Не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете, хапнете си сладко.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Всичко ще се развива успешно. С лекота ще печелите съюзници, ще сключвате изгодни договори, ще получавате протекции и нужните ви инвестиции, а някой ще си заслужи повишението и преназначението. Действайте активно, влезте в нова среда, започнете нов курс за повишаване на личната си квалификация. Ще се появи нов партньор и вариант за работата, която е зациклила. Ще излезете от лична и професионална криза. Диетите са противопоказни, хапнете си на воля.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Навлизате в силен и успешен период. Срещите и разговорите ви в този ден ще отпушат личната ви инициатива, ще помогнат да започнете нова работа или връзка, да се устроите в нова среда, да направите крачка към изгодна инвестиция и поръчка. Родените в третата декада може да осъществят контакт за общ бизнес с чужденци. Разширявате територията си на влияние и си осигурявате повече екстри. Планирайте пътувания, огледи и разговори на място. В този ден храната изцяло се превръща в енергия, яжте на воля.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ще постигнете много, ако работите в тандем, ако организирате партньорски срещи и преговаряте по взаимно изгодни проекти. Водете принципна политика съобразена със законовите изисквания. Внедрете нови технологии в работата си, сформирайте нов екип, търсете нова работа и нов предмет на дейност. Ден за огледи и преоценка, за решителна крачка в търговската инициатива. Родените в третата декада ще водят тежки битки с конкуренцията. Отделете внимание на храната. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за приятелски и делови срещи, за стиковане на бъдещите действия и намерения в една взаимноизгодна посока. Пътувайте, уредете си срещи на място. Започнете нова работа и нов творчески ангажимент. Лесно се усвоява всякаква нова информация, а и храната изцяло се превръща в тъкани и енергия. Диетите са противопоказни. Не се отказвайте от съвместни проекти и възможности за паралелен бизнес. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат тежки аспекти. Ще ви бъде много по-трудно да постигате целите си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Силен и творчески ден за родените в третата декада. Може да постигнете напредък в преговори, да получите предложение за съвместна работа и да привлечете бъдещи партньори. Водете принципна политика, не си позволявайте лъжи, не спестявайте истината. Ако се отвори възможност защитете приятелските и колегиални интереси. В този ден се създават дълготрайни връзки, а срещите ви ще имат важно значение за бъдещето. Ако плачете на сън или наяве предстои пречистване. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес се налага да си верен на принципите и дълга си, но ще е много трудно. За да изпълните едно обещание ще трябва да нарушите друго. Винаги има трети вариант, който ще ви помогне да излезете с чест от всяка ситуация. Защитете нечие достойнство и наградите няма да закъснеят. Един от дните, в които може да се сдобиете с верен приятел или да останете от два стола на земята, ако не сте искрени в действия и намерения. Не се страхувайте да покажете чувства, болки и емоции. Слабостите ви ще се превърнат в предимства.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Използвайте активно всяка среща и покана, за да осъществите замислите си. Може да подпишете изгоден договор и да подновите участието си в групи по интереси и в курсове за лично осъвършенстване. В следващите дни ви предстои тежък избор, а може би и грешен избор, който може да коригирате към правилната посока и да избегнете опасностите поради връзките и действията си от този ден. Съдбата ви дава оръжията, които ще са ви от полза. Време е да влезе в битка за защита на личните си интереси.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят събужда апетити, които е добре да задоволите. Няма значение дали е апетит за храна или за нова работа, която ще заеме цялото ви внимание и ресурси. Ден за битки в полето на личните интереси и амбиции. Водете преговори, тръгнете в посоката, която наистина ви привлича. Сега е момента да подновите участия в курсове и дейности по интереси, да довършите обещаната работа или проект, от който очаквате придобивки и възможности за бъдещето. Утрешният ден ще ви донесе чудесни идеи, покани и предложения.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Един чудесен и успешен ден, дори и да не виждате промените или перспективите. Нещо особено ще се случи и ще ви измъкне от неприятни позиции и положения. В ден като този е добре да се ръководим от инстинктите си, от нещата, които ни привличат и даряват радост. Не мислете, че проявявате слабост, ако опитате отново в посоката, в която сте получили откази или сте се провалили. Защитете семейните и приятелски интереси. Вложете не само амбиция, но и чувства във всичко, което правите. 10-и ще ви даде нови координати.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Дайте воля на напиращите емоции, които ще позволят и на амбициите ви да се реализират. Днес се оформят бъдещите лагери, всеки търси съюзници и съмишленици. Опитайте да влезе в нова среда. Запишете се за нов квалификационен курс, подновете картата си за фитнес или за други занимания, които са свързани с личното ви и физическо развитие. И ако приятел ви помоли за услуга защитете интереса му. Ден на подадените ръце. Сменете тактиката и в чувствата, за да запазите връзката си. Хапнете без притеснение.