Доставка на мебели в София – от магазина до дома!

2
260
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Смяната на мебелите у дома често е добре обмислено решение – седмици и дори месеци търсене на подходящите за интериора модели, практични и стабилни. Но какво се случва след като сме намерили подходящите? Купуваме ги и чакаме доставка. Въпреки че делът на онлайн покупките непрекъснато расте, българите предпочитаме да видим на място и да купим от физически магазин. Ако и вие сте стигнали до този момент, може би ще се натъкнете на още една „спънка“ към новата подредба на дома – доставката на мебелите! Обикновено става дума за обемни стоки, които имат нужда от по-голямо превозно средство или казано с други думи – бус или камионче. Малко вероятно е да имате такова под ръка, нали?

Чакането на доставка от магазина може да отнеме седмици и дори месец, което тотално обърква плановете за бързо приключване с ремонта или обновяването на дома, обтяга нервите и съсипва цялата положителна емоция от процеса. За да не ставате жертви на натоварения график за доставки на избрания магазин за мебели, можете да се обърнете към нас.

Предлагаме ви бърз, надежден и удобен транспорт на купените от вас мебели до посочен адрес. Освен за превоз, можете да разчитате на нас и за хамалски услуги – товарене на мебелите, разтоварване на адрес, качване и дори сглобяване при нужда, както и извозване на старите мебели. Всичко това, включено в една комплексна услуга, можете да получите на преференциални цени – с до 50% отстъпка. За индивидуална оферта, моля, свържете се с нас.

Какво е нужно да направите?

Свържете се с нас, за да се уговорим кога и къде трябва да дойдем и да натоварим мебелите.
В зависимост от практиката на търговеца, може да се наложи да ни чакате пред магазина, за да натоварим/натоварите мебелите или да се уговорите, че ние ще приемем вместо вас покупките (нужна ще бъде стокова разписка или друг подобен документ), но в този случай ще бъде добавена такса за хамалски услуги.
Доставяме до посочения от вас адрес, където вие разтоварвате и качвате или се възползвате от услугите на опитните ни служители.

Това е всичко! Ако не сте сигурни от какво се нуждаете или как ще се случат нещата, моля, не се колебайте да ни потърсите. Ние с радост ще ви помогнем да обновите дома си и да създадете нови, прекрасни спомени.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn