Хороскоп за днес – 14 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
153
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 14 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят носи тежки обрати в живота на родените в третата декада. Поне до обед не предприемайте нищо важно и отговорно, не подписвайте нови договори и не приемайте необмислени предложения. Не опитвайте да се доказвате и да отстоявате мнението си на всяка цена. Очертават се емоционални провокации. Конкуренцията опитва да разбере бъдещите ви планове и намерения. За вечерта не насрочвайте първа среща. Може да попаднете на ексцентрик или на нещо неприемливо и нестандартно. Не участвайте в рискови спортове.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не започвайте нищо важно до обед, не взимайте активно участие в събрания и не планирайте важни срещи. Каквото отложите за следобед ще започне много по-добре и ще увеличи шансовете ви за успех. Навлизате в силен и творчески период и в следващите дни ще оберете първите плодове на труда си за годината. Тази вечер ще настъпят генерални обрати. Може би и мисленето ви ще се промени или отношенията с партньори ще навлязат в нова фаза. В края на работното време може да поучите изгодно и перспективно предложение.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят започва провокативно. Ограничете контактите, не бързайте да отговаряте на предизвикателства и да започвате нещо значимо. Разговорите важни за деня да се отложат за следобед, когато ще разберете и ще си дадете сметка от къде духа вятъра и в каква посока започват промените, които пряко ще ви засегнат. Планирайте за утре старта на базови проекти и подписване на нови договори. Обстановката се успокоява, мислите много по-трезво. Тази вечер може да вземете генерално решение за промяна.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция, особено до обед, когато в живота и дейността им може да се намесват агресивни и провокиращи сили. Не бързайте за нищо и за никъде не се изказвайте на събрания, не се включвайте в състезания. Здравето е нестабилно. Пазете главата, обличайте се добре, не вадете зъб и не прибягвайте до козметични процедури на лицето. Тази вечер очаквайте обрати в отношенията си и дано нещата наистина потръгнат в правилната посока. Чакайте постъпления.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Следобед може да постигнете максималното, да подпишете изгоден договор и да стартирате важна дейност и работа, на която в бъдеще ще разчитате. До обед взаимно се надлъгваме, трудно се напипва правилната посока. Възможни са всякакви ходове от страна на конкуренцията. Тази вечер може да получите изненадващо предложение, което ще ви натовари и ще донесе проблеми в следващите два дни. Не планирайте до 17-и големи инвестиции. Ще влезете в преразход на сили и средства. Дано поне успеете да се окопаете на сигурна позиция.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Имайте търпение. Този ден има своята тъмна и светла половина. До обед се действа хаотично и се лови риба в мътната вода на слабия контрол. Шефовете още не са влезли в час, а това ще даде възможност да се мишкува на дребно. Почти в края на работното време ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Навлизате в период, в който се залагат основите на бъдещето. Мислете и действайте глобално. Планирайте подписването на нови договори за следващите дни, както и важна инвестиция в базови проекти.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Поне до обед ограничете личната си активност. Пазете се от въздействия, не реагирайте на провокации и претенции от страна на свои и чужди. На работното място може да започнат излишни вражди. Не участвайте активно в събрания, не се намесвайте в играта на другите и не апострофирайте шефовете си. Вечерта настъпват генерални обрати. Получавате информации, които ще помогнат да излезете от тридневно зацикляне и в следващите дни да направите стабилизиращ ход.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят може да не започне добре и да ви донесе проблеми в общуването, но следобед може да промените нещата в своя полза, да подпишете нови договори и да си осигурите нужните юридически защити за предстоящите трудни в материално отношение дни. Време е да се стартират нови производства и да се залагат основите на нови дейности, от които ще се печели в бъдеще. Планирайте вложения в недвижима собственост, осигурете си базата, парите и суровините за новите начинания. Започнете нещо самостоятелно.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на основата и фундамента. Действията ви до обед може да обслужват чужди интереси, затова насрочете за следобед срещи и разговори, от които очаквате подкрепа или финансиране. Родените в третата декада ще намерят изход от неприятно положение и ще тръгнат по нов път с нова работа и в нов делови съюз. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. В организма ни се включват фините енергии. Помогнете и на децата в личния им избор.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят започва с конфликти и опити за навлизане в личната ви територия. Стойте встрани от споровете, не започвайте отговорна работа и не позволявайте да ви ангажират с проекти, които още при започването им се усеща, че ще се провалят. Следобед ще напипате правилната посока и в следващите дни ще постигнете победи. Тази вечер съдбата завърта колелото и ви вади от проблемните и рискови ситуации. Денят е благоприятен за пътуване и преговори на място. Търсете нови снабдители, спонсори и посредници.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

До обед енергетиката е вредна и агресивна. Изчакайте ситуацията на работното място да се успокои и всеки да си каже болката и проблема. Вашето време за действие е следобед. Не оставайте нищо важно за утре. Може да работите до късно тази вечер, но работата трябва да бъде свършена. Подпишете и нов договор почти в края на работното време. В следващите дни се пригответе да обгрижвате и финансирате чужди проекти, да се отказвате от личните си амбиции в името на успеха на близките и децата.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Сутринта на работното място не говорете много и не споделяйте намеренията си. Подготвят се промени, които ще изискват цялото ви внимание и деловитост, за да бъдете оценени от шефове и клиенти. Във втората половина на деня може да намерите важен източник на сила и подкрепа. Ще се сдобиете и с нужната ви поверителна информация, която ще помогне да вземете правилното решение. Представете си възможно най-ярко тази линия на поведение и избор, която ще следвате в бъдеще и започнете да я претворявате в реалността.