Зимна палитра – как да сме модерни и да се чувстваме добре

2
213
Добави коментар
seoslav
seoslav

Какво е модерно в сезона на снежните виелици, ски курортите и греяното вино?

Това е въпрос, който не бива да ни изненадва и „хваща” неподготвени, най-малкото защото студеното време навън изисква сериозна смяна на гардероба.

Бързаме да подчертаем, че през студените месеци имаме не по-малко възможности да покажем своя моден почерк и усещане за стил.

Как да го направим, така че визията ни да бъде адекватна с тенденциите?

Ето няколко съвета от нас:

Заложете на едноцветни сетове в приглушени тонове и меки нюанси. Обърнете специално внимание на актуалните дамски ботуши тази зима. Изберете височина, която ви допада и най-вече, която ви кара да се чувствате женствена.

Дали това ще са съвсем обикновени ботуши с класически дизайн или смели чизми е ваше решение.

Зимните модни предложения от страна на дизайнерите излъчват загадъчна женственост и са изработени от материи, които обгръщат нежно тялото и носят топлина. Същото се отнася за различните модели дамски ботуши, при които се прокрадват доста женствени и ефирни елементи като дантела, перфорирана кожа, дори сатен.

Ботушите от естествена кожа, съчетани с красиво палто, винаги са излъчвали неподражаема класа, на която трудно може да се устои.

Докато ярката и безгрижна палитра на лятото ни привличаше с небрежност, палавост и игра, зимните модни идеи на световните дизайнери разчитат на индивидуалното присъствие и изявен характер. Казано по друг начин, сега е момента да изявите себе си, без да робувате на модните канони.

Кои са цветовете, които няма да ви подведат тази зима?

При дрехите и дамските ботуши се открояват няколко зимни цвята, напълно подходящи за вашата делова визия. Това са дрехи, чанти и обувки в бордо, жълто, черно и цвят охра.

Съчетайте велурена пола, широкопола зимна шапка и красиви ботуши в бежово за вашата делова среща. Облечете черна зимна рокля, палто с издължена кройка и високи ботуши в черно, за да се чувствате елегантна.

Носете мини чантичка, нежни ботуши и красив топ в цвят бордо, при разходката си с приятелки. Това, че навън е студено не бива да ви кара да се отказвате да носите красиви рокли, аксесоари и обувки.

За най-смелите и тези, които искат да бъдат различни, са дамските ботуши с блестящо покритие. Те могат да бъдат вашият блестящ акцент във зимната ви визия и да завладеят не само модните подиуми, но и ежедневието ви.

Съчетайте този вид екстравагантни  ботуши с големи пищни бижута и се превърнете в истинска кралица.

Не забравяйте, че винаги когато се постараете да бъдете максимално елегантна, именно вие се превръщате в събитието, което всички очакват.

Освен това, независимо от повода, на който трябва да присъствате, специално подбраните дрехи и дамски ботуши са знак, за това че сте отделили време и желание да се подготвите и да се впишете в общия топ на партито.

Не се колебайте да се наслаждавате на студения сезон. Излишно е да се затваряте у дома само защото навън вали сняг или градусите са под нулата.  Когато се снабдите с качествени и модерни ботуши, едва ли ще изпитвате страх от мразовитото време навън. Така че тествайте новите си ботуши и се чувствайте красива, въпреки пощипванията на студа.