Хороскоп за днес – 18 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
208
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 18 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Този ден ще изиграе много важна роля в отношенията ви с партньори, с тези които до момента имате делова или лична връзка и с тези, които ви предстои да установите такава. Използвайте сутринта активно за промяна на външния си вид. Отделете повече внимание на визията си, на полезните продукти и храни. За следобед планирайте среща на съмишленици, независимо на чия територия. До утре на обед тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личната ни активност и отговорност.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес ще разрешите основен проблем, а това ще ви даде свежи сили за предстоящата работа в следобедните часове. Организирайте работни и делови срещи, които ще заложат основите на нови договорни отношения в бъдещето. Използвайте часовете до обед за всякакви разкрасителни и оздравителни процедури. Опитайте нова прическа и визия, облечете новия си тоалет. Срещите ви от обед до утре на обед ще донесат важни предложения, ще отворят врата към нови познанства и перспективни договорни отношения.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Всичко предприето в днешния ден ще ви донесе ползи и придобивки. Влезте в нова среда, съберете екипа, търсете нови пазарни ниши, не отказвайте предложения и покани. Може и да закъснеете за работа сутринта, но е важно да поработите над визията си. Постарайете се да изглеждате перфектно и ефектно. За следобед планирайте срещи с екипа, с партньорите, с които работите или предстои да влезете в контакт. Всичко договорено до утре на обед ще донесе късмет и ще ви вдигне нивото. Поне един проблем ще се реши и забрави.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на полезните продукти и на още по полезните срещи, които в бъдеще ще променят живота и работата ви. Облечете новите дрехи, идете на козметик и фризьор, постарайте се да изглеждате перфектно. Дори и да не сте планирали срещи този следобед ще имате контакти с доста хора, които ще ви оглеждат и преценяват. Всичко предприето ще осигури нужните ви делови и лични защити и възможности за внедряване на по-добро място. Сключете нови договори до утре на обед, направете връзка с вероятни спонсори и покровители.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Този ден освобождава колосална енергия, която може да насочите към водените преговори и делови начинания. За следобед планирайте среща на екипа или на състава, в който се изявявате или ръководите. Поканете спонсори, рекламирайте се. Всяка публична проява ще ви свързва с точните хора и ще открива нови насоки за бъдеща връзка, работа и дейност. Приближаващото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница, но ще изисква и преструктуриране на деловите връзки. Време е за общи и директорски срещи.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не позволявайте да ви оплитат комплексите от миналото и емоционалните ви връзки. Може да получите предложения, които ще изискват качествено преструктуриране на живота и бизнеса ви. Приятели ще ви стопират в желанието да използват потенциала ви. Време е да се вземат отговорни решения. Получавате покани и от чужбина за участия в перспективни програми. Ако искате да помогнете на семейството си тръгнете в тази посока, дори и временно да се наложат раздели. Ценностите се променят.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на големите възможности и шансове, които не бива да се пропускат. Дори и да закъснеете сутринта, обърнете внимание на визията си и се постарайте да изглеждате блестящо. От днес на обед до утре на обед късметът ще ви следва. Опитайте да влезете в нова среда и ако получите оферта, не бързайте да отказвате. Днес тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под флага на общите ни интереси. С голяма вероятност може да попаднете на точното място и в точния екип. Започнете прочистваща диета до пълнолунието.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Вашата управляваща планета Плутон днес е в точен съвпад с Меркурий, а това положение ще ви даде шансове за сключване на перспективни договори, за уреждане на имотни и наследствени дела и внедряване на благоприятно за вас място. С лекота ще възкресите от пепелта на проваленото в миналото поне един проект, връзка или дейност. В момента действате привличащо и магнетично на подходящите хора. Тази вечер не е все едно в каква среда ще попаднете. И най малките предложения и покани трябва да се

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Не влизайте в противопоставяне с колеги и близки. Насочете цялото си внимание към деловите задачи и ангажиментите, от които може да произлезе нова работа и добра печалба в бъдеще. За следобед планирайте среща с евентуални спонсори, търсете нови оферти и предложете на потенциални партньори подходяща оферта. Ако зациклите в емоционални и любовни връзки ще загубите предимство и преднина пред конкуренцията. Търсете странично финансиране и хора, които ще ви помогнат да възродите спрени дейности.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес всичко полезно лесно ще се усвои. Ще попаднете на чудесно предложение и може да започнете съвместна дейност с равностойни партньори. Може да спечелите дело, да направите крачка към възръждане на спрени производства, строежи и работни програми. Планирайте общи сбирки с потенциални инвеститори и спонсори. До утре на обед ще направите крачка напред към подсигуряването на терени и материали. Съберете групата, в която работите и се изявявате и набележете предстоящите задачи.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще изживеете чудесни моменти на общуване и съгласуване на мнения и позиции. Започнете деня с лечебна процедура. Енергия, кръв, полезни мисли и вещества прекрасно циркулират в организма ви. До утре на обед планирайте групови мероприятия и срещи с хора, с които смятате да работите съвместно, да влезе в нова среда и да започнете нов предмет на дейност. Заявете участие в перспективни спонсорски мероприятия. Може да ви се обадят с изгодно предложение, а и вие направете такова. Тази вечер е магична и любовна.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Предстоящото пълнолуние ви подтиска и изкарва на преден план личните ви страхове. Облечете новите дрехи и се опитайте да блеснете в средата си. И настроението ви ще се покачи. Може да привлечете не само погледите на влюбените във вас, а и на тези, които вярват в силите и възможностите ви за работа. Чакайте предложение, но ако не сте последователни и не си повярвате, че можете някой ще ви отмъкне проекта. Тази вечер не оставайте сами, меланхолията ще ви връхлети. Да няма магична дейност. Не слагайте силни парфюми.