Хороскоп за днес – 21 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
164
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 21 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

В деня на пълнолунието природата се стреми да запази статуквото. В такъв момент не се препоръчва да „ритате срещу ръжена”, да влизате в опасни отношения и сами да създавате конфликти. Съветът е на никаква цена да не си разваляте спокойствието и това на другите. Отложете важните делови разговори и преговорите за утре. В момента е важно да се запази хармонията и мирът в отношенията. Нека всеки направи своя компромис и крачка към общото решение на възникналите въпроси. Крясъците разболяват.

Телец 21 Апр – 21 Май

Рисков ден особено за родените в първата декада, Смирете желанието да доминирате на всяка цена. Денят се свързва с човешката душа, с компромисите, които трябва да направим и с разбирането, което трябва да получим. Ще си спестите неприятности, ако не влизате в чужда територия не се намесвате в чуждия избор. Не давайте непоискани съвети. С всички сили се стремете да запазвате равновесието както у дома, така и на работното място. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на компромисната политика, на желанието да запазите статуквото, да не бързате с промените и с желанието да доминирате на всяка цена. Не излизайте от рамките на добрия тон, независимо кой и как ви провокира. Този ден залага тестова програма за дипломатичност в отношения и лични връзки. Спестете си забележките, не се дръжте безцеремонно и запазете спокойствие независимо какво се случва. Всяко отиване в крайности ще ви се отрази зле и може да развали отношенията с ценни за бъдещето ви хора.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В ранните часове на деня отбелязваме пълнолуние придружено с лунно затъмнение, което вероятно ще ви се отрази зле в личен и в здравословен план. Ще си спестите болки и проблеми, ако днес запазите неутралитет, ако не влизате в спорове и не се карате с никого. Обърнете внимание на родителите си. Страда женското начало и където се съберат много хора може да се провокират конфликти. Не си нарушавайте спокойствието, не влизайте в спорове и контролирайте агресията. Родените около 5-10 юли са в по-рискова позиция.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените в първата декада ще имат тежки моменти, особено ако притискат някого, ако се опитват да налагат крайни мерки и методи и не се съобразяват с мнението на колектива. Символ на деня е умереността. Злоба, агресия и завист проявени в този ден водят към падение. Не е изключено да се опитат да ви елиминират от местата, където до момента играете водеща роля. Служебната амбиция не води до положителни резултати. Този ден ще ви покаже кой е с вас и кой вече преминава в противниковия лагер.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес е добре да влезе в ролята на фона, на страничния наблюдател и на този, който коментира, без да се намесва. Ще извлечете полза от битките на другите. Ще се окажете подходящата фигура за запазване на общия мир в местата, където отдавна се водят тежки битки. Не е изключено временно да заемете по-висока позиция, но не се надявайте дълго да се разпореждате. Този ден изисква равнопоставеност. Да не се дават незаслужени предимства на никого и да се спазва субординацията. Да не се убиват птици.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Денят се очертава тежък особено за родените около 5-10 октомври. Марс и Сатурн сключват тежки аспекти със Слънцето ви, а това провокира нежелана агресия в средата ви, с близките и децата, с колегите и с тези, с които делите нещо. Стремежът нека да е към равнопоставеност. И ако трябва нещо да се дели нека е по равно независимо заслугите. Ако влезете в разправии може да навредите на здравето си. Ще бъдете провокирани и на работното място. Добре е да запазите спокойствие и да се разберете мирно и тихо.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Родените в първата декада ще изживеят тежки моменти на отричане и отблъскване. Запазете неутралитет, търсете пътя на примирието независимо кой и как ви пречи или се опитва да ви навреди. Крясъците разболяват. Вероятни са проблеми със сърцето и неприятности по линия на сърдечните работи. Може да разберете за изневери или да ви хванат в такива. Нищо важно да не се предприема. Днес кръвта се обновява. Спазвайте диета, ограничете алкохола и стимулантите. Мръсотията лесно излиза от тялото и от душата.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят е свързан с прочистване и разчистване на пътя. И тялото ви се стреми да се освободи от отровите, така че спазвайте физическа и духовна диета. Не предприемайте действия, с които активно да навреждате на околните и на природата. Не ходете на лов, особено за пернати. Ако се налага да правите болезнен избор отложете за утре. Разпределете по равно средства, внимание и чувства и се старайте да разберете чуждата гледна точка. За утре насрочете срещи с евентуални спонсори и бизнес партньори.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

За родените около 5-10 януари проблемите ще са повече. Не поемайте излишни рискове. Марс от Овен е в пречупващ аспект със Сатурн и Слънцето ви. Може да се окажете въвлечени в опасна игра и да станете жертва на агресия. Не се занимавайте с ремонти и поправки, за които не сте оторизирани и нямате нужната подготовка. Не поемайте излишни рискове с участие в екстремни спортове и демонстрации на сила. Стремежът нека да е към балансирана политика и помирение. Денят е добър за покупка на домашен любимец.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ако ви е предоставена възможност да разпределяте блага, то днес делете по равно, бъдете честни в отношенията си с околните и не си превишавайте правата. Родените в първите дни на зодията са в рискова позиция. Пълнолунието в първите часове на деня беше придружено с лунно затъмнение в знака на опозицията ви Лъва. Страда женското начало, усеща се напрежение в семейството поради съмнения или признания за изневери. Старайте се да балансирате нещата, щадете чувствата на околните и дано и вашите бъдат пощадени.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Днес мъжкото начало влиза в конфликт. Марс и Сатурн сключват пречупващ аспект, а наблюдаваното Лунно затъмнение засяга преимуществено женското начало. С такива аспекти в много домове може да има конфликти между родителите. Майките и децата страдат от агресивното поведение на бащите и от прибързаната им реакция. Постарайте се да не влошавате нещата с крясъци и разправии. Един скандал може и да ви разболее. Движете се спокойно, туширайте в зародиш конфликтите.