Хороскоп за днес – 23 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
123
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 23 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Очертават се опити да ви излъжат и окрадат. Не се предоверявайте, не споделяйте идеи и намерения. Ден, който ще ви откаже от някои илюзии и съвместни начинания. Ще видите една неприятна реалност и ще се наложи да направите още по-неприятен избор. Сложете край на безперспективни връзки. Край с увъртането и самозаблуждението. Отделете време за личните си дела, за здравето и за процедурите, които ще ви се отразят благотворно и за които все не сте намирали време залисани да работите за чужди интереси.

Телец 21 Апр – 21 Май

Този ден помага да добиете една много по-обективна представа за наличностите и нуждите на момента. Предстои преобразяване, което ще се отрази положително на личните ви и професионални връзки. Поставете на тясно тези, които се опитват да се измъкнат от отговорностите и задачите, с които заедно е трябвало да се справяте. В този ден се получава по заслуги това, което си си заработил в миналото с професионални ангажимети и лично отношение. Планирайте да започнете самостоятелен бизнес.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Родените в първата декада ще изживеят тежки моменти, а утре и другите ще се поизпотят. Навлизате в рисков период, който ще постави на изпитание отношенията ви с партньори в работата и в семейството. Маските падат, лъсват реалностите, и това, което някой се е опитал да скрие от вас. Очертват се неприятни обрати, след които всеки ще си поеме по пътя. Не е време за лъжи. Вижте нещата от странична гледна точка, откажете се от илюзиите и от това, което до момента сте вършили повече по инстинкт, а не по разум.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Трудно ще елиминирате чувствата и инстинктите, но този ден изисква обективност, проява на здрав разум и точна преценка на реалностите. Очертават се опити да бъдете заблудени, ощетени и използвани. Не приемайте да замествате колега, или да правите жестове, особено спрямо хора, които не са склонни да правят жестове за вас. Ден на преобразяването и на решението да вземеш живота в ръцете си. Ще видите и децата си в нова светлина. Време е едните да пораснат, а другите да признаят, че са остарели.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Луната напуска вашия знак и ви освобождава от необходимоста да се правите на това, което не сте, да подържате една илюзорна предства за себе си, за отношенията си с някого и за нещата, които наистина ви интересуват и вълнуват. Денят изисква открити и честни отношения, особено ако започвате нова дейност, съвместна работа или лична връзка. Сложете край на един маскарад и си поемете задълженията. Днес всеки получава това, което си е заслужил и заработил. Ще има усмивки и сълзи, но със сигурност нещо ще се промени.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Луната навлиза във вашия знак, насочва ви към изпипването на подробностите и детайлите във всяка работа, с която се занимавате или захващате за пръв път. Направете си стройна програма и до края на деня се опитайте да рекламирате или да представите поне един свой продукт, идея или рационализация. Пасивният човек ще претърпи поражение и ще се окаже в капана на личната си безотговорност. Вероятно е да изместите от топлото му местенце някой, който още не се е отърсил от празничната новогодишна еуфория.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на огледалото. За един то е криво, за друг отразява правилно реалностите. Време е всеки да се огледа, да види себе си и другите от различна гледна точка и да планира бъдещите си ходове. Ще ви се обаждат с предложения и запитвания. Може да извлечете полза от общуването си дори и с тези, които обикновено загърбвате. Не стойте в пасивно изчакване някой да ви свърши работата или да ви стимулира с нещо. Шефовете обмислят повишения и преназначения. Изявете се, покажете активност и направете нужното впечетление.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Родените в първата декада не разбират чуждата гледна точка. Денят носи сблъсъци на интереси и позиции, дори и с добрите приятели. Не допускайте да се рзвалят отношения градени с години. Сърцето ви сякаш се е вледенило за проблемите на близки и колеги. Нищо не пречи да започнете дори и споровете с една добра дума и поздрав. От утре и бизнес отношенията ви може да зациклят. Меркурий ще ви гледа вече в пречупващ аспект от знака на Водолея. Ще се наложи да се опрете може би точно на хората, с които днес влизате в конфликт.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес и утре вървите по тънък лед от недоразумения и конфликти, които имат тенденция утре да достигнат върховата си точка и да ви вкарат в губещи положения. Този ден сваля маските, показва в истинската им светлина хората от обкръжението ви. Връзките ви са застрашени. Може да се очакват изневери, малки и големи предаталства и откази да си влезем в положението. Тези два дни ще отсеят нужното от ненужното и дано си направите добра равносметка. Не споделяйте идеи и намерения, ограничете връзките, внимавайте с алкохола.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

И ако в предните дни не сте могли да се разберете с близките и с децата, днес е добре да опитате отново и да се споразумеете поне за някои неща, които взаимно ще спазвате, за да може работата да върви и всеки да се чувства доволен. Ден на преобразяването. Очертават се промени, смени и рокади и по високите етажи на обществените институции. Сменя се погледа, гледна точка и начина на мислене и който не е готов да го направи ще изпадне от класацията. Сега е момента да предложите някаква новост на общите събрания.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Този ден носи възнаграждение за усилията в миналото, за страховете и опасностите, които сте преодолели или на които сте се поддали. Направете си равносметка. Вероятно е да ви се обадят с изгодно предложение. От утре планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий навлиза във вашия знак и стимулира съвместните делови и творчески инициативи. За утре не планирайте нищо съществено и не се намесвайте в игра, чиито правила още не са уточнени. Каквото отложите за петък ще ви донесе късмет и пари.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят идва обгърнат с воала на измамите и лъжите, на непоследователната политика и на неискрените слова, които ще изрече пред вас не един човек. Срещите ви са белязани от задкулисни намерения и цели. Всичко, което уговорите за утре ще донесе полза ва друг, а вас ще вкара в глух коловоз. Околната действителност ще бъде отражение на това, което става в душата ви и ако сте тръгнали с намерение да манипулирате, ще ви манипулират и прецакат в играта. Прочистете съзнанието си от негативизма, внимавайте с лекарства и алкохол.