Смяна на мебелите в офиса – къде да сложим старите?

2
186
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Ежедневието на повечето хора включва престой на работното място поне 8 часа. Това, като се има предвид, че вкъщи те са едва 3-4 (в будно състояние), означава, че на практика живеем на работното си място, което пък изисква някои удобства – подходящо бюро, удобен стол, кухненски бокс, а защо не и място за отдих. Ако сте решили да си осигурите комфорт и това зависи изцяло от вас, може би е време да помислите доколко функционални са мебелите ви. Неудобното бюро и стол са в основата на болките в гърба и кръста и на неправилната стойка.

След като вече сте взели решение да смените цялото или поне част от офис обзавеждането, време е да пристъпите към действие. Изберете моделите с най-подходящи функции и визия, които да отговорят на нуждите ви и на интериора на офиса. Но преди да ги сложите по местата им, трябва да се освободите от старите мебели, нали?

За целта се нуждаете от поне два свободни дни, в които да работите с помощници, за да изнесете мебелите, а къде ще ги сложите, това е друг въпрос. В случай че нямате нито време, нито помощници, и все още не сте решили какво ще правите със старите офис мебели, ние, Хамали Престо, имаме предложение.

Възползвайте се от услугата – преместване на офиса в София, която включва транспорт и хамали. Допълнително може да заявите разглобяване и последващо сглобяване на мебелите, но то е при желание. Крайната дестинация на старите ви мебели може да бъде друг офис или помещение, склад, а ако смятате, че не са много годни за употреба – специализирано депо за отпадъци. За последното ние ще се погрижим.

Освен за освобождаване от старите ви офис мебели, можем да ви съдействаме и за нанасянето на новите – качване, сглобяване и дори почистване след това. За вас остава да се радвате на новите си придобивки и повишената си продуктивност.

Защо да се обърнете към нас?

Работим през абсолютно всеки ден от годината – 7 дни в седмицата, 365 дни.
Винаги сме точно навреме на желания адрес.
Опитни хамали.
Гъвкави решения за всяка предвидена и непредвидена ситуация.

Не отлагайте големите промени в живота си! Направете най-доброто, на което сте способни в момента, ние винаги ще сме до вас, за да ви подкрепяме в нужда!

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn