Фитнес център Este Fitness & Spa София – Защото си специален

1
189
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Este Fitness & Spa разполага с просторен модерно оборудван фитнес център, който естествено допълва и завършва цикъла от услуги за поддържане на красиво, здраво и в добра форма тяло. Разположен е на площ от 300 кв. м и заема самостоятелен, отделен от спа зоната, етаж от комплекса, достъпен и за хора с увреждания.

Със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване, центърът отговаря на най-високите стандарти. Той е единственият в България, изцяло оборудван с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym.

Създадени под мотото „Красиви отвън, силни отвътре“, луксозната линия уреди съчетава модерните технологии с уникален ергономичен дизайн (без сглобяващи елементи и кабели) и най-висок клас технически характеристики. Революционната иновация, която превръща уредите от серията ARTIS без аналог в света, е платформата UNITY. Тя позволява на трениращия да се чувства максимално комфортно по време на тренировка, като му дава възможност да си създаде свой собствен уелнес свят от тренировъчни програми, приложения, медии, забавление и дори да участва във видеоразговори.

Уреди

Центърът разполага с уреди от серията ARTIS на Technogym. Обособените отделни зони са: „Кардио“, „Горна част“, „Долна част“, „Корем“, зона за силови тежести, зона за функционални тренировки.

Треньори

Клиентите на комплекса имат възможност да тренират самостоятелно или да използват услугите на треньор. Екипът ни включва опитни професионални инструктори, които с готовност ще откликнат на Вашите въпроси или нужда от съдействие и ще бъдат на Ваше разположение по време на целия тренировъчен процес.

За тренировка с персонален треньор, изготвяне на персонална програма или индивидуален хранителен режим се изисква резервация, която можете да направите:

на рецепцията;на телефон: 02 971 22 77 и 0877 10 22 77чрез формата за резервация, достъпна на сайта на Este Fitness & Spa: www.estespa.bg.

Тренировки онлайн

Ако фитнес и уелнес въплъщават Вашата философия за правилен начин на живот и искате да я следвате независимо от мястото, на което се намирате, нашите треньори са на Ваше разположение за тренировки онлайн чрез уникалния софтуер на уредите с марката Technogym.

Протеин бар

Este Fitness & Spa разполага с уютен протеин бар, в който клиентите могат да релаксират след изтощителна тренировка и да заредят тялото си с необходимите вещества и минерали.

ЙОГА & ПИЛАТЕС

Este Fitness & Spa разполага със студио за йога, пилатес, функционални и кондиционни тренировки. Заниманията са разделени според нивото на напредналост и се провеждат в група или индивидуално според личните Ви предпочитания. Избор на групова или индивидуална форма можете да направите в момента на резервацията или при покупката на карта „Йога“ или „Пилатес“.

Карти:

Карта „Фитнес“ – включва ползване на фитнеса + наемане на личен треньор + изготвяне на индивидуален хранителен режим;Карта „Фитнес микс“ – включва ползване на фитнеса, басейн, джакузи, сауна, парна баня, шоков басейн.Карта „Йога“: персонални или групови занимания Карта „Пилатес“: персонални или групови заниманияКарта функционални (кондиционни) тренировки: персонални или групови заниманияИнформация за цените на картите според избрания период можете да получите на рецепцията.

Работно време на центъра – всеки ден от 7:00 до 22:00 ч.

Резервация на рецепцията – всеки ден от 07:00 до 21:00 ч.