Хороскоп за днес – 1 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
274
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 1 февруари 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят изисква старт на нови дейности и работа и включване в определена състезателна програма. За родените в първата декада всичко ще става трудно, с неприятности и конфликти. Проявявате с пълна сила едиповите си коплекси, сърдите се по незначителни поводи и някак трудно се решавате на важни стъпки, които да променят живота ви. Разгарят се и старите конфликти с родители и деца. Едните се стремят да задържат статуквото, а другите се борят за личната си свобода. Ще преживеете неприятни трусове на работното място.

Телец 21 Апр – 21 Май

Тенденцията е днес да ви тръгне като по вода. Разбира се, че ще има места на затишие и бързеи, които ще ви увличат в нова посока, но няма да ви липсва емоция и ентусиазъм. Действайте активно, конкуренцията ви в момента е затормозена, намира се пред водопад от промени, които ще и отнемат иницитивата. Препоръчват се и водни процедури, сауна и масаж. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се слуват. Заложете семената, днес се прави разсада за новата реколта и се режат лозите. Явете се на конкурси и състезания. Пътувайте.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Дан на неочаквани открития и разкрития. Ще бъдете поставни пред изпитания и трудни ситуации, но в последния момент ще намерите изход и ще притиснете враговете. Хората с комплекси ще затънат в проблемите си, но тези, които се свободят от тежестите на миналото ще направят голяма крачка напред към успеха и постиженията. Прекратете вредни връзки, не продължавайте с компромисите в любовта, поставете условията си. Денят е благоприятен за пътувания. Вижте ситуацията от друга гледна точка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в първата декада попадат в задръстване, но не само на пътя, а и в житейските ситуации, в които се стремят да доминират. Ще ви бавят чиновници и служители, от които зависи ваденето на документи и разрешителни. Ще губите време по опашки или проблемите на работното място може да ви откажат от замислените пътувания. Доверете се на интуицията, не тръгвайте в посоката, в която усещате напрежение. Може би трябва да оставите част от деловите задачи за понеделник. Трифонов ден е, изживейте нещо прекрасно.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за атака по всички фронтове на живота. Сега е момента да премерите силите си, да защитите терторията си на влияние от посегателствата на лаиците. Денят е неблагоприятен за хората с едипови комлекси и насадени страхове от миналото. Може да притиснете конкуренцията като и припомните старите грешки. Изпъчете гърди, покажете че сте лъв и ударате по масата на преговорите. Нищо не се дава лесно, но така победата ще е сладка. Намерете време за водни процедури в център за релакс. Пътувайте.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят ви дава лост и опорна точка, с които да повдигнете и решите проблемите си. Родените в първата декада са в по-добра позиция поради отсъствието и страховете на конкуренцията. Един от дните, в които може да завладеете отказвана в миналото позиция. Страйте се да дадете най-доброто от себе си. Не се спирайте пред прегради, забиколете ги, подкопайте ги и вървете напред. Не е време за униване и разсъждения, това е трябвало да се направи преди. Днес е денят ви за действие и атака по фронтовете на личната ви амбиция.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Трифонов ден. Зарезват се лозите, но не бива да се зарязва работата. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, които може да се отдадат на алкохолно и любовно опиянение и да забравят за належащата работа. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви отклоняват от целта. Ако не свършите обещаната работа ще си имате неприятности и може да изпаднете от една престижна класация. В такъв труден момент на помощ ще ви дойде вътрешното усещане. Послушайте гласа на интуицията.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят се свързва с реката от възможности, с интуитивно получените и знания и с възможноста да се постигнат високи цели. Може да излезете на по-широк професионален хоризонт и да стигнете морето на големите си надежди. Положените усилия и старания ще ви се отплащат. Действайте оптимистично, не си позволявайте да зацикляте и да се стопирате сами пред първото затруднение. Днес преградите по пътя ни са бутафорни. Конкуренцията ще ви пробутва старите си номера, но няма да и се получи. Разчитайте на интуицията.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес ще излезете с лекота от ситуации, които отдавна не ви дават мира и покой, които ви тормозят и затрудняват в пътя напред. Няма преграда, която да не може да бъде преодоляна. Проблемите идват от преживяното в миналото, от създадените комплекси, че нищо не зависи от нас и нищо не можем да променим. Този ден отпушва пътища и проходи, позволява да се промъкнем през игленото ухо на безисходицата и да намерим пътя към успеха. Не се отказвайте от нищо, което ви се иска да имате, да придобиете и получите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Основната битка за вас днес е тази с личите ви комплекси, закостенялост и нежелание да се промените и да прегърнете новото, което напира. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща със стареца Сатурн. Ще почувствате свеж полъх, ще имате шанс за промяна. Не се отказвайте, прегърнете новите възможности, събудете се от летаргията и направете избора, който отлагате. Не позволявайте сатурновата прегъдка да задуши лунната емоция, страст и желание. Доверете се на интуицията, изживейте нещо прекрасно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес и вие ще си кажете, че „веднъж се живее”, че няма време да се изчаква и че цялото ни бъдеще е тук и сега. Направете първата крачка, не се стархувайте да поискате това, което ви се дължи. Време е да се връщат дълговете и да се залагат основите на новата реколта. И да почерпите в деня на Трифон-зарезан. Очертават се оптимистични и приятелски срещи, разговори, които обединяват и насочват в правилната посока. Каквото се посади ще се хване и ще даде богата реколта, независимо дали е в земята или в душата..

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на реката от възможности, на интуитивните прозрения близо до вода или след чаша изпито вино. Зарязваме лозите, обединяваме се около новите надежди за бъдещето. Пътувайте, посетете приятели и роднини, не се свивайте и не унивайте под тежката ръка на конкуренцията и на тези, които се опитват да задушават личната ви амбиция. Сега е момента да се освободим от страховете и да тръгнем по пътя, който отдавна искаме да следваме. Преградите са само в ума ни. Посадете цвете, направете разсад, изчистете си дълговете.