Отведи ме към звездите – новият моден принт

1
108
Добави коментар
svetla58
svetla58

Помните ли Dolce and Gabbana’s star-printed fall 2011? Е, ние със сигурност я помним, защото напоследък ни направи много силно впечатление как скучноватите точици биват изместени от по-разчупените звездички и тази тенденция постепенно завзема все по-големи територии от междузвездното ни пространство, съдейки по аутфитите на звездите, които все по-често искат да привличат галактическо внимание върху себе си.

Когато модното дуо пусна тази колекция, целият свят се побърка по нея. После, разбира се, нещата поутихнаха, както всичко в модата, докато не дойде модният Ренесанс на някой тренд и той не започне отново да набира скорост – примерно да се движи със скоростта на светлината.

Звездната принтовка е толкова уникална и страхотна, че като се поразровихме тук-там установихме, че тя пасва на всеки час от денонощието – върху вечерни или бални рокли, върху спортни пуловери, кецове, пижами и дори домашни дрехи. С няколко думи – ако искате да заблестите някъде, където и да било, заложете на принтове със звезди!

Предложенията са много и безкрайни. Темата е завладяваща и обхваща всичко женско – принтове, апликации, графики, които декорират от обувки до бижута и дори стените вкъщи. Естетиката се простира от бляскаво до гръндж, при което всички канали се доближават до ‘детайлите’.

Независимо дали става дума за разпръснати малки звездички по дължината на цялата рокля или за големи звезди, които заемат определени места от дрехата, панталона, обувката или чантата, звездичките са интересна, игрива алтернатива на вече до болка познатите ни точки.

Бъдете смели! Наистина! Този сезон ви препоръчваме да заложите на много и големи звезди. Ако развихрите въображението си, можете дори комбинирате звездичките с друг принт, но трябва да сте много внимателни и старателни. Това е висш пилотаж и е игра за напреднали. Не може всеки да ги комбинира така, че да изглежда звездно и тренди.

Като цяло сериозна вълна от астрологически мотиви, вдъхновена от космоса, се е насочила към нас с такава сила, че съвсем скоро ще доминира над всичко познато до сега. Само си спомнете колко от haute couture ревютата бяха инспириран именно от космоса, вселената и междузвездните цветове, форми и пространства.

Случайно или не – модата е цяла една вселена, която не бихме могли да обхванем само в един материал, затова сега ви поднасяме една бляскава звездна селекция, от която да си изберете това, което ви пасва най-добре, а по-нататък ще ви направим част от цялата fashion галактика.

Редактор: Марина Делева