Хороскоп за днес – 5 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
245
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен 21 Мар – 20 Апр

Доверете се на сетивата. Ще се събудите с приятно чувство за нещата, които са важни и полезни за вас  и с някаква неприязън към това, което е вредно, пречещо и разболяващо. Не тръгвайте в посоката, която ви изпълва с негативни чувства и усещания. Добре е днес и утре да се освети и стартира нов търговски обект и да се запоне нова дейност, от която ще се печели в бъдеще. Символ на деня е рогът на изобилието, който може да се изсипе върху нас, ако добре сме си направили сметката. Избягвайте конфликтите и бурните емоции.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят е благоприятен за откриване на търговски обекти и заведения, но не и в комбина с някого. Постарайте се да си извоювате професионална самостоятелност и независимост от колегите на работното място, за да не ви държат отговорни за чуждите дела и грешки. Колективната отговорност ще се превърне в колективна безотговорност. Денят е благоприятен за планиране, подреждане и размишление. Бъдете избирателни в храната, яжте само това, което ви се дояде. Проявете щедрост, раздайте ненужни вещи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Навлизаме в годината на жълтата дървена Свиня. Време е да се започнат преговори и дейности, на които ще се разчита в бъдеще. Това, което усетите като подходящо и важно за вас, наистина ще се окаже такова. Ако изпитвате към някого подозрения те също ще се оправдаят. Доверете се на инстиктите и в храненето. С риск да обидите домакините откажете храната, която не ви харесва. Случващото се в момента разграничава полезното от вредното, стига да си готов да го забележиш и отчетеш. Сънищата си тълкувайте на обратно.

Рак 22 Юни – 22 Юли

С лекота усещате в каква посока да насочите дарби и таланти, лесно разделяте полезното от вредното и си давате точна сметка за истинската цел и посока. Днес избирайте и храната си по каприз. Това, което ви се дояде наистина е нужно на организма ви. Интуицията ще помогне да направите правилния избор и да намерите подходящото място, на което да се развивате. Благоприятен ден за отваряне и освещаване на търговски обект. Давайте и помагайте от сърце и ще ви се върне. Планирайте пътувания и огледи на място.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят носи равносметка, поставя ви пред тежък избор и изисква отсяване на полезното от вредото. Доверете се на инсктинктите, не прилепвайте към нещата, които вече не са актуални и към хората, които непрекъснато ви предават. Колкото и да е болезнено вземете решение за раздяла с негативите на миналото. Този ден помага да се дистанцирате от вредното и да направите крачка към самостоятелна работа и живот. Навлизаме в годината на Прасето-касичка. Включете разервите, насочете се към нови дейности и производства.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Благоприятен ден за диагностика на заболявания, за преглед на наличностите и отношенията. Добре е да се насочите към нова или паралелна дейност, от която да печелите и издържате семейството си. Ще се събудите с вярното усещане за ситуацията, в която се намирате. Взимайте решения само със сърцето и се вслушвайте в гласа на интуицията. В следващите два дни ще бъдете обект на натиск и атака от страна на консервативно мислещите  роднини и колеги. Не очаквайте да се приемат с лекота промените, които правите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Доверете се на първия импулс, с който ще се събудите. Днес подсъзнателно правим верния избор. Външните обстоятелства и условности ни пречат и замъгляват отношенията. Тръгнете в посоката, която ви е на сърце, дистанцирайте се от вредни връзки. Може да намерите обекта, на чиято база да се развивате в бъдеще. Моментът е благоприятен за разрастване на бизнаса ви, за отваряне на нов офис и магазин, за заемане на нови пазарни и обществени ниши. Започнете съвместна дейност с приятели и роднини.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Не бързайте да предприеате необмислени начинания. Ден на равносметка, на проверка на отношения и наличности. Няма да излъжете сетивата. Интуицията ви подсказва правилния избор както и полезните за вас храни. Наблегнете в диетата си на това, което ви се дояде. Включете в менюто храните, към които тялото ви показва афинитет. Един от дните, в коите лесно се отхвърлят догмите. Ако се доверите на усещанията ще си спестите грешки и неприятности. Не се карайте с никого, просто заобиколете и продължете.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес и за вас тече тестова програма. С някакво шесто чество ще усетите накъде духа вятъра в отношения и връзки и може да направите правилния избор. Ако не послушате гласа на интуицията ще сбъркате, ще направите грешен ход и после ще се връщате към началото. Яжте само това, кото ви е сладко. Тялото ще ви посочи нужните му храни. Ден на устата. Казвайте истината или си замълчете. Не коментирайте никого. Направете огледи на имоти и подгответе отварянето на новия си офис или търговски обект.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ако в момента пред вас има два пътя и не знаете по кой да тръгнете, доверете се на избора на тялото и душата. В момента умът ни дава неверни сигнали поради неверните информации, които ни се подават от различни страни с цел да ни използват, объркат и предредят. Действайте по инстинкт на работното място, както и при избора на храни и напитки. Сформирайте свой екип от хора, които лично сте избрали. Не се подавайте на въздействие. Не се отказвайте от това, което ви привлича и в любовта. Изживейте незабравими мигове.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Независимо обстоятелствата и спънките по пътя днес с голяма вероятност ще направите правилен избор и ще се насочите в изгодната за вас посока. Добре е да се планира нова дейност, да се направи освещаване на помещението, в което ще работите  и ще се развивате в бъдеще. Доверете се на предчувствията си. Обедете се на тези, за които мислите и ако нещо ви се дояде непремено си го доставете и сгответе. В този ден са заложени точни индикации за истински важните за вас неща. Доставете си радост, пътувайте към места на сила.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес се отварят зверски апетити, но не само по отношение на храната. Проявете избирателност, насочете се в посоката, която неустоимо ви привлича и към храната, която вече сте сервирали във въображението си. Днес тялото ни дава верни сигнали и показва в каква посока е добре да се насочим. Направете раносметка на отношенията и сложете край на компромисите. Утрешният ден маха преградите пред вас. Време е да направите своя ход с пешката-царица. Избягвайте конфликтите, контролирайте емоциите.